{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uitdrogings verschijnselen bij 14 weken

Wie heeft er ook last van of van gehad? Door het vele spugen last van uitdroging.

Afbeelding blog 'Uitdrogings verschijnselen bij 14 weken'

Vanaf week 5/6 van mijn zwangerschap ben ik enorm min. Naast misselijk ook enorm veel spugen en doodmoe wat alleen maar erger lijkt te worden. Om die redenen zijn er gisteren ook wat onderzoeken gedaan en ik blijk flink aan het uitdrogen. Nu in afwachting van een bloedonderzoek en moet maandag weer urine laten onderzoeken en afhankelijk van die uitslagen word besloten of ze me op gaan nemen in het ziekenhuis. 

Daar schrok ik natuurlijk enorm van want we konden al niet zwanger worden omdat mijn lijf het steeds afstoot. Nu blijft ons wonder zitten om het even zo te zeggen en groeit maar gaat dat dan wel goed? Volgende week pas een extra ingeplande echo want ja de zorgen zijn echt heel vervelend. 

Verder kreeg ik advies meer rust te houden geen werk meer te doen en echt maar mijn lijf te luisteren.. Nu al bij 14 weken moet ik er dus de rem op zetten en hard ook. 

Ben erg benieuwd of er meer vrouwen zijn die dit hebben gehad en zo ja hoe lang het aan hield... 

Alvast heel erg bedankt voor de reacties ;) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je