{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twijfels, twijfels en nog eens twijfels

ik kan me van mijn eerste zwangerschap nog herinneren dat dit toen ook de eerste kwaaltjes waren

Afbeelding blog 'Twijfels, twijfels en nog eens twijfels' Achtergrond blur afbeelding

toen we een relatie kregen zei mijn man al maar 1 kindje te willen. Hij heeft dit tot irritants aan toe volgehouden. 

Aangezien ik heel graag nog een kindje wilde. Maar wel alleen als je samen achter die beslissing staat. En niet tegen hormonen de pil en weet ik niet wat al nog meer kan. Heeft mijn vriend zich in september laten helpen. 

Een aantal weken later kwam voor mij de uitslag dat ik verminderd tot niet vruchtbaar ben. Sindsdien, ondanks dat hij weet dat het 3 maanden duurt na een sterelisatie. Is manlief lang niet zo voorzichtig meer.

En nu dan het probleem... mijn borsten zijn gegroeid en mijn tepels doen verschrikkelijk zeer (en met verschrikkelijk bedoel ik door de grond gaan..). Ik moet nog even wachten voor ik ongesteld moet worden. Maar ik kan me van mijn eerste zwangerschap nog herinneren dat dit toen ook de eerste kwaaltjes waren en ook al zo vroeg in de zwangerschap. 

Ik weet alleen zeker dat mijn man het niet wilt en het afwachten maakt me dus gek..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je