Snap
  • Zwanger

Tweedehandswandelwagen tweeling

Een Tweedehandswandelwagen waar let je op, wat mag hij kosten en ervaringen van anderen.

Hallo mede mama's ik zoek advies ten aanzien van een wandelwagen

Ik ben 19 weken zwanger van een tweeling:) super leuk, in t begin erg omschakelen. Maar nu wil ik me toch vast oriënteren op de kinderwagenmarkt. Nu krijg ik een tweelingwagen aangeboden van een via via bekende. Mountain terrain, met reiswiegjes, buggy inzetten, zonnekappen, voetenzakken. Vraagprijs is 250 euro. Helaas staat hij niet echt dichtbij om even te meten hoe breed hoog hij is na inklappen....is er iemand die ervaring heeft met deze wagen??? Op internet zie ik veel positieve reacties qua gebruik van de wagen maar nergens kan ik terug vinden wat de inklap maten zijn. Over enkele weken kunnen we met de auto wel daar afspreken om te meten ( eerder lukt ons niet) maar ik dacht misschien wil iemand zijn ervaringen hier even delen? Zo wie zo qua gebruik, maten !!!, en is 250 euro een redelijk bedrag?? Heb niet onwijs veel te besteden eventjes dus....als ik het uitgeef wil ik het goed doen. De banden zien er op de foto s erg goed uit en zo wie zo de hele wagen oogt netjes en heel. Ik hoor of lees graag jullie reacties!!! Ps als je iets weet over andere duo wagens ook leuk!! Wel graag erbij zetten om wat voor wagen het gaat om verwarring bij te voorkomen:) 

9 jaar geleden

Dank je wel Mirjam, voor je reactie! Volgens mij passen de tweeling wagens in weinig auto's heel makkelijk of je moet een grote auto hebben ha ha. Idd heel bijzonder twee kindjes in mijn buik:) easy Walker heb ik ook naar gekeken, ziet er ook goed uit. Toch eerst maar even kofferbak meten en misschien dan toch andere auto?

9 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap, bijzonder he twee van die kleine mensjes in je buik! Wij hebben zelf de Easywalker duo, echt een fijne wagen. Alleen neemt deze wel heel veel ruimte in, dus hij past niet makkelijk in de achterbak. Hij rijdt wel heel soepel, nog beter dan de enkele wagen die we hadden. De meeste duowagens zijn aardig geprijst, ook al zijn ze tweedehands, dus ik vind 250 euro nog een mooi bedrag! Succes met je keuze maken! Mocht je overigens nog aan het nadenken zijn over wiegjes, kijk eens op www.dubbelgeluk.com Hier kun je ze huren