{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tweede zwangerschap, over de helft!

Afbeelding blog 'Tweede zwangerschap, over de helft!' Achtergrond blur afbeelding

Oh wat gaat het snel! Het lijkt wel allemaal nog sneller te gaan dan bij mijn eerste zwangerschap van Danni. Wat ergens wel logisch is, er loopt nu nog een klein meisje rond waar ik gezellig druk mee ben.
Mijn laatste blog/foto is alweer van een poosje geleden. Ik zal jullie even meenemen voor zo ongeveer 2/3 maanden terug.

 De termijn echo was precies met 12 weken en die zag er gelukkig toen goed uit. Een mooie kloppend hartje en al een heel kindje. Die middag hebben wij meteen een leuke zwangerschaps aankondiging gemaakt in het bos. Het was die dag super warm maar dat hield ons niet tegen. Danni stond er goed op.
Die zelfde week heb ik bloed laten prikken voor de Nipt-test en die uitslag was snel binnen. Die was goed. Bij Danni deden we deze test ook en nu dus weer. 

En toen kwam die 16 weken echo toch wel heel erg dichtbij. 
Zou er een broertje of een zusje komen? Ik heb hier ook een blogje over getypt. Als je die nog eens wilt lezen kijk dan even tussen mijn berichten. Ik was er namelijk van overtuigd dat het een jongetje zou zijn en dat was het niet ;) We hebben een mini feestje gegeven en dat was heel erg leuk. En dus een totale verrassing!

De 20 weken echo hadden wij in week 19.. Van te voren was ik niet heel erg nerveus. Wel heel erg benieuwd uiteraard, het is toch fijn om te horen dat alles er op de echo goed uitziet. En dat zag het. Een lekker buikie, langere beentjes en een wat smaller koppie dan Danni. En we hebben haar snoetje nu eens duidelijk kunnen zien. Al vond zij haar handjes bij haar gezicht veel interessanter.

En nu zitten we dus op de helft! Mn buik groeit lekker door, de controles zijn goed en nu ik probeer wat meer rust te nemen. Wat eigenlijk gewoon moet ;) Gaat het ook wat beter. Dat heb ik gewoon nodig maar als je slecht stil kan zitten dan kan dat nogal lastig zijn.

Nu gaan we op zoek naar een naam want daar zijn we nog niet over uit. 
En we zijn begonnen met de kamertjes. Ik zal hier binnenkort een blogje  over schrijven.

Bedankt weer voor het lezen! En wil je meer van ons zien, kijk dan even op mijn instagram: interiorbylee

Liefs Leonie 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je