{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tweede zwangerschap, 20 weken kriebels...

Waar ik mijn vorige zwangerschap helemaal geen zorgen maken krijg ik het nu toch benauwd nu de 20 weken echo dichterbij komt.

Afbeelding blog 'Tweede zwangerschap, 20 weken kriebels...' Achtergrond blur afbeelding

Wij zijn zwanger van ons tweede wondertje. Tussen de 12 en 14 weken de omgeving het verteld met onze subtiele aankondiging met onze oudste dochter wachtend op de tweede speler en nu dan hier op mamaplaats. 

Ons kleine meisje is ook echt al grote zus, van kusjes op mijn buik tot banaan in mn navel drukken om de baby eten te geven :-S 

Maar volgende week vrijdag is het zover, de 20 weken echo. 

Waar ik bij mijn dochter totaal niet tegenop keek ben ik deze zwangerschap ontzettend zenuwachtig, misschien zelfs wel angstig. Ik heb deze helemaal zwangerschap al een raar gevoel over mij heen. Net voor iedere controle of echo voel ik dit weer, en zodra ik geweest ben en er geen gekke dingen zijn is dat gevoel weer weg, voor even dan.

Vanaf week 4 tot en met week 8 heb hevige bloedingen gehad en zelfs stolsels verloren. De verloskundige heeft niets kunnen vinden maar toch, dat rare gevoel en die onzekerheid blijft steeds terugkomen. 

Mijn vriend zegt ook wel steeds dat het toch goed zit dus ik me niet te veel zorgen moet maken, streess is echter slecht voor de baby en voor mij. Maar nu komt het gevoel toch weer zo sterk naar boven. Hopenlijk houd dit gevoel na deze echo eindelijk op!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je