{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tweede keer zwanger worden

Raak maar niet zwanger na ons eerst zwangerschap van ons kleine pruts, en is wel goed dat we voor een tweede gaan

Afbeelding blog 'Tweede keer zwanger worden'

Iedereen zeg maar je moet maar geduld hebben,maar nu is het toch al lang dat het niet lukt. Ik ben in 2013 bevallen van een lief meisje. Ik heb geen pil meer genomen,nu zijn we binnen 4 maanden twee jaar verder. Ik zie allemaal meisje die samen zwanger waren met mij nu bevallen van hun tweede kindje en dit doet zo pijn. We zien ook dat ons Hannelore in de opvang veel met de kindjes spelen maar thuis eis ze al ons aandacht op waarop wij denken van dat ze nood heeft aan broer of zus. Dan breng ons wel een tweede probleem mee,als ik en mijn man knuffelen is ze stik jaloers en dat voor een kindje van 20 maanden. Dus langs de andere kant denk ik dan doet ik er goed aan om voor een tweede te gaan. Het zijn verschillende gevoelens. Mms daarom dat het niet lukt.gr bezorgde mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je