{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twee weken en duizend tranen verder!

De twee wachtweken na de terugplaatsing lijken eeuwen te duren. En je gevoel...? Pff praat me er niet over!

Afbeelding blog 'Twee weken en duizend tranen verder!'

Ik heb 9 november een terugplaatsing gehad van ons "klompje". 

De twee wachtweken waren echt heel zwaar! Je voelt vanalles maar hebt geen idee wat je er mee aan moet! De een zegt het voelt als een menstruatie en dat het normaal is. Maar daarvan wordt je alleen maar onzeker. Ik weet dat het allemaal goed bedoeld is maar de meningen en verhalen van anderen die altijd wel iemand kennen die toch zwanger zijn geraakt zijn soms aardig pijnlijk! 

Afgelopen dinsdag kreeg ik voor het eerst een lichte bloeding. :( bahbah dat ga je toch niet menen! Je gaat me nu toch niet vertellen dat ik ongesteld wordt... 

Gisteren werd het al iets erger en zakte me de moed een beetje in de schoenen. Mijn emoties waren overal! Ik wist t echt niet meer wat ik moest... ik heb een beetje kunnen huilen maar het kwam niet los.

Gisteren avond was daar het moment dat ik al een "propje" in de wc zag liggen. Heb manlief geappt want hij had avonddienst. Maar we waren beide al ervan uit gegaan dat het er niet meer was maar samen toch afgesproken om vanmorgen evengoed de test te doen! 

En vanmorgen kwam daar het antwoord... helaas niet zwanger! %#$@% balen!!! Dit is echt zwaar *** maargoed... dat weten we nu. 

We gaan dit samen een plekje geven en samen verwerken! En dan gaan we samen door!! 

Wat ik wel weet ik dat ik super blij ben en trots op mijn lieve mannetje!! Wat een respect heb ik voor mijn geweldige man! 

Ik hou van je schat! We komen hier samen uit!! Dat beloof ik!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je