Snap
  • Zwanger

Twee weken en duizend tranen verder!

De twee wachtweken na de terugplaatsing lijken eeuwen te duren. En je gevoel...? Pff praat me er niet over!

Ik heb 9 november een terugplaatsing gehad van ons "klompje". 

De twee wachtweken waren echt heel zwaar! Je voelt vanalles maar hebt geen idee wat je er mee aan moet! De een zegt het voelt als een menstruatie en dat het normaal is. Maar daarvan wordt je alleen maar onzeker. Ik weet dat het allemaal goed bedoeld is maar de meningen en verhalen van anderen die altijd wel iemand kennen die toch zwanger zijn geraakt zijn soms aardig pijnlijk! 

Afgelopen dinsdag kreeg ik voor het eerst een lichte bloeding. :( bahbah dat ga je toch niet menen! Je gaat me nu toch niet vertellen dat ik ongesteld wordt... 

Gisteren werd het al iets erger en zakte me de moed een beetje in de schoenen. Mijn emoties waren overal! Ik wist t echt niet meer wat ik moest... ik heb een beetje kunnen huilen maar het kwam niet los.

Gisteren avond was daar het moment dat ik al een "propje" in de wc zag liggen. Heb manlief geappt want hij had avonddienst. Maar we waren beide al ervan uit gegaan dat het er niet meer was maar samen toch afgesproken om vanmorgen evengoed de test te doen! 

En vanmorgen kwam daar het antwoord... helaas niet zwanger! %#$@% balen!!! Dit is echt zwaar *** maargoed... dat weten we nu. 

We gaan dit samen een plekje geven en samen verwerken! En dan gaan we samen door!! 

Wat ik wel weet ik dat ik super blij ben en trots op mijn lieve mannetje!! Wat een respect heb ik voor mijn geweldige man! 

Ik hou van je schat! We komen hier samen uit!! Dat beloof ik!!

7 jaar geleden

Dankje doet me goed dat mensen zo met me mee leven!

7 jaar geleden

Super lief dankjewel!!!

7 jaar geleden

Sh*t!! Wat jammer dat deze poging niet gelukt is... Ik duim voor jullie!

7 jaar geleden

Oh wat kl*te! Had zo gehoopt op goed nieuws van je. Veel liefde en sterkte gewenst xxx