{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twee vrouwen één zwangerschap deel 6

Het eerste trimester. Samen zwanger en alle gevoelens die er bij komen kijken,

Afbeelding blog 'Twee vrouwen één zwangerschap deel 6' Achtergrond blur afbeelding

Samen zwanger of zeg je mijn vrouw is zwanger?
Ik persoonlijk denk vind het erg fijn om te zeggen dat wij zwanger zijn.
En ik snap natuurlijk dat de baby echt bij mijn vrouw groeit, ik vind het gewoon mooi en bijzonder om te zeggen dat we samen zwanger zijn.

 In het AMC krijgen we 3 echo`s dit was wel heel fijn om elke keer even te kijken naar onze kleine baby. Deze echo`s doen ze omdat er dan in vroeg stadium eventuele afwijkingen gezien kunnen worden, gelukkig zijn er met de Kid behandeling bijna geen risico`s, niet meer dan stellen die op de natuurlijke manier zwanger worden.

 Bij de twaalf weken echo begint het met me meer een meer binnen te dringen dat ik op de zijlijn sta, wat zij ervaart heb ik bijna vier jaar en acht jaar geleden meegemaakt, de emoties overrompelen mij op het moment dat ik voor de derde keer hoor dat zijn hartje klopt.
Het is allemaal erg overweldigend en tegelijk zo mooi, niet stilgestaan bij al die emoties, zou ik dan ook last hebben van de hormonen?

Inmiddels hebben we de buiten wereld verteld dat we zwanger zijn. Een heleboel leuke en lieve reacties. Waar je jezelf niet op instelt zijn de vragen en de blikken van mensen die toch nog niet zo goed weten hoe ze er op moeten reageren, en is dat echt omdat je zwanger raakt op een andere manier? Nu ben ik zelf een open persoon en geef graag antwoord op terecht geïnteresseerden.
Toch vind ik het moeilijk dat niet iedereen meteen een spontane reactie kan geven.
Het enige wat telt is dat wij als gezin bijzonder zijn net als ieder ander, en als alles goed mag gaan krijgen we er nog een wondertje bij!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je