{{ message.message }}
{{ button.text }}

Trouwen en dan kinderen, of toch andersom?

Ach waarom ook niet allemaal tegelijk!

Afbeelding blog 'Trouwen en dan kinderen, of toch andersom?'

Hoi, ik ben Fanny en ik ben sinds drie maanden verloofd! Ik kijk al heel lang uit naar een bruiloft en nu mag ik eindelijk echt gaan plannen. Super veel zin in :). We hebben het plan om eind mei te trouwen, nog 4,5 maanden dus. Veel regelen in korte tijd, maar dat moet zeker lukken! Het wordt groots en meeslepend, veel gasten op een sprookjeslocatie.

Een maandje geleden ben ik erachter gekomen dat ik zwanger ben! Totaal niet gepland, maar daarom niet minder blij met dit nieuws. Ik ben nu tien weken, wat betekent dat ik in juli ben uitgerekend!

Er komt nu heeeeel veel op ons af. En de bruiloft en de zwangerschap! We hebben er over nagedacht om de bruiloft uit te stellen maar hebben besloten er vol voor te gaan. Het enige wat wel ff lastig is, is de trouwjurk. Er zal veel minder keuze zijn. Maar dat moet goed komen :). Ennn ik hoop dat ik me na het eerste trimester iets beter ga voelen, want die misselijkheid is niet mis!

Ik ben best wel benieuwd of er meer vrouwen zijn die getrouwd zijn toen ze zwanger waren. Tips zijn welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je