Snap
  • Zwanger
  • Vakantie dagje weg
  • zwanger
  • Trouwen

Trouwen en dan kinderen, of toch andersom?

Ach waarom ook niet allemaal tegelijk!
6 jaar geleden

En de binnenkant van de bruidstaart was roze, de bekendmaking wat het ging worden!! En dat met bijna 7 maanden zwanger zijn. Op 12-9-2014 is onze jongste geboren!

6 jaar geleden

Hoi Hoi, Ik had altijd in mijn hoofd; eerst trouwen en dan kinderen. Echter ik was 5 maanden na de eerste date al zwanger. Ik wilde niet hals over kop trouwen voordat de kleine er was. Dus dit uitgeteld tot erna. In feb 2013 werd onze oudste geboren. De trouwdatum werd 10-7-2014. Begin jan 2014 heb ik de jurk uitgekozen. Ergens al een vermoeden dat ik opnieuw zwanger was. Een week later kunnen testen en ja.....zwanger. Meteen gebeld voor mijn jurk, deze werd 2 maten groter besteld. De groei van mn buik heb ik onbewust tegen gehouden. Ik moest de jurk nog kunnen passen. Dit is gelukt. Helaas wel een voorgevormde bh stuk in de jurk, echter zo vol waren mn borsten niet. Dit stond wat af. Ik heb een top dag gehad, ondanks mn buik. Pas hierna ging hij wat harder groeien. Geniet ervan en plan je dag zoals je wil!!

6 jaar geleden

Ik zou 07-07-2017 gaan trouwen en toe was ik ineens zwanger en 05-07-2017 uitgerekend. Wij hebben toen wat niemand zal verbazen de bruiloft afgeblazen en nu trouwen we 29-06-18 als ons moppie bijna 1 is.

6 jaar geleden

Toen wij trouwden was 24 weken zwanger. Had al een behoorlijke buik. Heb mn jurk bij Aimee in Enschede gekocht. Mooie trouwjurken voor bodemprijzen! Natuurlijk platte schoenen want hakken waren echt geen optie. Heb een geweldige dag gehad met een mooie fotoshoot in Burgers Bush. Succes met het plannen van de bruiloft. Het komt vast goed!