{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tot hoeveel maanden zelfstandig?

Tot hoeveel maanden gingen jullie zelfstandig boodschappen doen?

Afbeelding blog 'Tot hoeveel maanden zelfstandig?'

Hallo, ik vraag me eigen af met hoeveel maanden/weken gingen jullie zelfstandig boodschappen doen? Vaak is het zo dat de vrouw de boodschappen haal. Ja toch? Bij ons is dat ook zo m'n vriend werkt, en ik doe het huishouden en de boodschappen en zo. Maar nu vraag ik me eigen af wanneer zou ik het samen met m'n vriend moeten gaan doen? Ik loop nu al niet meer met volle boodschappentassen te sjouwen, loop nu gewoon wat meer van de auto naar het huis. We hebben een eigen oprit, dus lekker makkelijk!! Maar als m'n vriend vakantie heeft gaat ie wel altijd mee, en dan neemt ie toch altijd een paar dingen extra, of hij doet toch andere dingen zeg maar, bijv het karretje van de winkel anders neer zetten terwijl ik dat juist irritant vind weetje wel. Op een gegeven moment moet ik toch denk ik samen met m'n vriend gaan omdat het niet meer alleen gaat. Maar goed dan is het gewoon niet anders. En moet ik me eigen erbij neer leggen? Hij is nu al bezorg hoor, hij zeg elke keer: als we samen boodschappen moeten gaan doen moet je het eerlijk zeggen hoor, vind ik echt niet erg hoor. Zo lief..!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je