Snap
  • Zwanger
  • post

Tot hoeveel maanden zelfstandig?

Tot hoeveel maanden gingen jullie zelfstandig boodschappen doen?

Hallo, ik vraag me eigen af met hoeveel maanden/weken gingen jullie zelfstandig boodschappen doen? Vaak is het zo dat de vrouw de boodschappen haal. Ja toch? Bij ons is dat ook zo m'n vriend werkt, en ik doe het huishouden en de boodschappen en zo. Maar nu vraag ik me eigen af wanneer zou ik het samen met m'n vriend moeten gaan doen? Ik loop nu al niet meer met volle boodschappentassen te sjouwen, loop nu gewoon wat meer van de auto naar het huis. We hebben een eigen oprit, dus lekker makkelijk!! Maar als m'n vriend vakantie heeft gaat ie wel altijd mee, en dan neemt ie toch altijd een paar dingen extra, of hij doet toch andere dingen zeg maar, bijv het karretje van de winkel anders neer zetten terwijl ik dat juist irritant vind weetje wel. Op een gegeven moment moet ik toch denk ik samen met m'n vriend gaan omdat het niet meer alleen gaat. Maar goed dan is het gewoon niet anders. En moet ik me eigen erbij neer leggen? Hij is nu al bezorg hoor, hij zeg elke keer: als we samen boodschappen moeten gaan doen moet je het eerlijk zeggen hoor, vind ik echt niet erg hoor. Zo lief..!!

10 jaar geleden

Ik deed al mijn boodschappen tot het einde zelf, met de fietskar :-) Gewoon de tijd nemen en rustig aan doen. Niet willen haasten. Ik voelde me met beide zwangerschappen heel goed, bij de eerste stond ik met weeën nog het hele huis te stofzuigen, bij de tweede stond ik 5 uur voor de geboorte nog een toren te bouwen van duplo op een keukentrapje. Kijk wat voor jou gaat, je bent zwanger, niet ziek. Maar gaat het niet neem dan gas terug.

10 jaar geleden

hallo, boodschappen alleen deed ik zelfstandig tot op het einde en alle andere dagelijkse taken ook eigenlijk zij het wel met voorzichtigheid uiteraard waar het behoorde. uiteraard is de ene zwangerschap de andere niet maar als je extra voorzichtig moet zijn en je iets niet alleen mag doen wordt dit normaal gezien wel gezegd he. veel succes en geniet vooral van jullie klein wondertje ;) want het is allemaal zooooo zalig, zwanger zijn en het wondertje bij je hebben.

10 jaar geleden

Kratten bier mag tie lekker zelf kopen, dat doet ie ook zelf hoor.

10 jaar geleden

hoi altyd zelf en zelfs de kratten bier tilde ik nog voor hem. misschien in de laatste 3 weken dat ie ze zelf na de bij keuken bracht.