{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toen was de test positief

Afbeelding blog 'Toen was de test positief' Achtergrond blur afbeelding

Ik weet het nog goed we zaten in de auto op 5 mei en besloten toen om met de pil te stoppen. We wilden allebei heel graag kinderen en vonden dat het tijd was. De maand erna begon ik al vage klachten te krijgen en ineens viel ik flauw wij naar de dokter bloedtest gehad maar niet zwanger was gewoon het ontpillen volgens de dokter. En de maand daarna werd ik ook gewoon weer ongesteld. Toen werd het augustus en was ik ineens veel moe als ik al op bed lag sliep ik binnen een paar minuten wat normaal voor mij soms wel even duurt maar ik zocht er nog niks achter. Het was eind augustus toen ik me bedacht van hmm volgens mij is me ongesteldheid er nog niet maar ja sinds het stoppen met de pil was het wel vaker wat later dus gaf het nog wel even. 

Ik weet nog precies hoe het ging het was 2 september 2018 me partner was net opgestaan om half 3 in de nacht om zijn ouders naar het vliegveld te brengen want die gingen op vakantie. Ik was klaar wakker en moest plassen en dacht achh dan maar een testje doen gewoon voor de zekerheid. Zo gezegd zo gedaan ik was aan het wachten en nog voor de tijd over was zag ik het plusje al. Ik dacht alleen maar omg omg zo snel dat kan toch niet ow jee nu is het echt zo en nog meer dingen gingen door mijn hoofd. Toen kwam mijn partner thuis en tja ik lag heel wakker in bed en hij vond de test in de badkamer en kwam de slaapkamer in en we hebben nog uren gepraat en waren zo blij.

In de volgende blog vertel ik over hoe mijn zwangerschap verliep en hoe we het verteld hebben aan onze ouders.*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je