{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toen ik erachter kwam dat ik opnieuw bleek te zijn

Mijn eerste test deed ik op 24 juli, maar ik kon het niet geloven dus ik kocht een nieuwe test.

Afbeelding blog 'Toen ik erachter kwam dat ik opnieuw bleek te zijn' Achtergrond blur afbeelding

Ik voelde me eigelijk niet heel raar, ik was overtijd maar dat gebeurde wel vaker. Deze keer was het heel anders dan bij mijn vorige zwangerschappen. Mijn borsten deden toen ontzettend pijn bij 4 weken, maar dit keer niet. 

Toch besloot ik een test te doen. 23 juli zette ik de test alvast klaar (deze test had ik nog). De volgende ochtend ging ik naar de toilet en ving ik mijn urine op. Ik drupte 4 druppels in de test. Nog geen 10 seconde later 2 strepen.

Ik kon het niet geloven, uit stress belde ik mijn moeder, want mijn vriend was al aan het werk, maar zij lag nog te slapen (gelukkig). 5 minuten later kwam toevallig mijn vriend thuis. Ik liep naar hem toe en zei: Ik heb sneaky praktijken uitgevoerd. Hij zei: wat heb je dit keer gedaan. Ik pakte de test en gaf het aan hem, we waren blij en angstig tegelijk. Wat als het dit keer weer misgaat, wat als het dit keer goed gaat. Allemaal vragen zonder antwoord. 

De zelfde middag kocht ik weer een test, omdat ik het niet geloofde, ik dacht: misschien is de test over datum. De volgende dag heb ik deze test ook uitgevoerd en het resultaat bleek hetzelfde. WIJ ZIJN ZWANGER❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je