{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch geen griepje...

Afbeelding blog 'Toch geen griepje...' Achtergrond blur afbeelding

Eind vorig jaar begon ik erg ziek te worden. Nou ben ik nooit ziek dus dacht ik heftig griepje omdat ik nooit ziek ben... na paar weken hoesten, koorts, keelpijn, misselijk begon ik "aanvallen" te krijgen van ijzer tekort. (Terwijl ik netjes mn pilletje nam elke ochtend. Na een paar x werd er op werk gezegd joh laat is bloedprikken... zo gezegd zo gedaan bloed laten prikken en 3 dagen wachten op de uitslag. Na 3 dagen de huisarts gebeld. Toen vertelde de assistent heel voorzichtig: mevrouw u bent helemaal niet ziek... uw hcg waarde is erg hoog dus u bent in verwachting. Sta je dan op je werk op het punt om naar huis te gaan. Collega's die vragen en wat is de uitslag??? Met een smoesje dat ik de volgende dag moet terug bellen gauw naar huis. Onderweg naar huis langs de apotheek. Toch voor de zekerheid een testje doen. (Dom want de huisarts had het al bevestigd) maar gewoon voor het gevoel. Jahoor positief... Hoe ga ik dit aan vriendlief vertellen... na het avondeten test erbij gepakt en bij vriendlief onder ze neus gedouwd.(niet echt overnagedacht). Hij wist zich even geen houding te geven dus zei maar niks. Na een paar minuten toch maar even erover praten.. want hoe gingen we dit doen? We hadden maar 1 slaapkamer stonden niet ingeschreven bij een woonnet om op huizen te reageren... maarja eerst maar is de verloskundige bellen. Hier konden we pas 2 januari (5weken later) terecht want ze kon nu toch nog niks zien... volgende dag sinterklaas vieren bij schoonzus. Kleine meisjes naar bed en nog even bijkletsen. Joh we moeten je wat vertellen... schoonzus rekenen en doen. Je moet een nieuwe afspraak maken zei ze. Je bent niet maar 4 weken denk ik. Dus volgende dag weer vk bellen. Ze klonk een beetje vol ongeloof maar na even zeuren mochten we de volgende dag toch maar komen. Volgende dag afspraak bij de vk... vriendlief had file.. paniekkk... de vk wilde dan wel even wachten omdat hij er bijna was. 10 min te laat kwam hij binnen gerend. Vk wilde gelijk echo maken om te laten zien dat zij gelijk had en niet wij. Gel op me buik en apparaat erop. En daar was die boemm een kleine baby. Zelfs wij herkende er een baby in! Vk geschrokken en iets menselijker:oo jullie hadden toch gelijk! Gelijk de termijn echo gedaan want ja ik was al 11.5 weken ver

Afbeelding blog 'Toch geen griepje...'
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je