{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch even informatie inwinnen.....

Na de eerste zorgen komen er andere vragen in me op en van internet wordt ik niet wijzer..misschien van jullie??

Afbeelding blog 'Toch even informatie inwinnen.....'

inmiddels ben ik ruim twaalf weken zwanger van een onverwachte maar zeer welkome tweeling. De eerste testen zijn zeer positief en voorzichtig ga ik meer genieten en toekomst dromen. nu dacht ik echt ok een tweeling du er moet een tweeling box komen.....ten eerste zijn ze erg duur en tweedehands zag ik niet echt iets in de buurt...gewoon even rondkijken kan geen kwaad toch? Maar nu dacht ik even op internet eens rondkijken of een tweelingbox wel echt handig is....mwah daar zijn onder tweelingmoeders de meningen verdeeld. In het begin kunnen ze prima in 1 box en de meningen zijn dusdanig verdeeld dat ik ook las dat men er gerust later nog een box bij zet of campingbedje. Onze woonkamer is ook niet zo heel groot maar wil toch me zelf enigszins voorbereiden op wat er is, wat is handig, werkt iets echt of eigenlijk niet.

Wie heeft hier ervaring mee, ideeën over, tips of advies!!!???! Ik hoor het graag!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je