{{ message.message }}
{{ button.text }}

Time flies when you are pregnant, morgen alweer 22 weken.

De bekendmaking

Afbeelding blog 'Time flies when you are pregnant, morgen alweer 22 weken. ' Achtergrond blur afbeelding

Ik had mezelf voorgenomen om wekelijk te gaan bloggen. 1) omdat het me onwijs leuk leek (voor mijn afvalrace blogde ik ook iedere week en kreeg hier super enthousiaste reacties op ) en 2) om zo een vaste herinnering van mijn zwangerschap vast te leggen. Helaas gaan de weken zo snel dat ik inmiddels (ik durf het bijna niet te zeggen) morgen precies 22 weken ben.  OEPS tijd om te gaan beginnen..........................

DE BEKENDMAKING:

Ik kan me nog herinneren dat we zo rond mijn 30ste verjaardag besloten om met de pil te gaan stoppen, en wel te "zien" hoelang het precies zou gaan duren. We wilde er beide geen "moetje" van maken maar zagen al wel in onze omgeving dat het niet zo makkelijk zou gaan. Dus we hadden er een jaartje voor uitgetrokken en iedere maand dat het dan eerder zou zijn zou een "cadeautje" zijn.  Dat dat "cadeautje" al na 1,5 maand zou komen was echt een dikke mega verrassing, zo ongeduldig dat ik was deed ik voor de zekerheid maar een test toen mijn menstruatie uitbleef. Mijn vriend zei al Nath maak jezelf nou maar illusie dit gaat echt nog wel even duren. Maar toe daar vrijwel gelijk 2 streepjes kwamen te staan moest ik zelf ook wel even slikken. Tuurlijk sta je 1000% procent achter je beslissing maar dit was voor beide toch wel even slikken in de beste vorm die er maar is. We zouden 2 weken later op vakantie gaan (Thank God dat ik mijn collega's dan 3 weken kon ontwijken, die meiden hebben alles binnen no time door) en ook onze ouders. We wilde beide de eerste echo afwachten om te kijken of het hartje klopten en hebben het daarna toch maar met 7 weken tegen onze ouders gezegd. Deze waren beide door het dolle heen ( en hadden het totaal niet verwacht). Mijn ouder dachten in eerste instantie dat we een nieuwe hond hadden gekocht :D hahaha.  Alleen hun mond nog zolang (5 weken) dichthouden werd wel een probleempje maar dit hebben ze perfect volgehouden.

Daarna rond de 11 weken zijn we het gaan vertellen tegen onze vrienden en die reageerde ook allemaal super leuk & positief, sommige hadden zelfs al een vermoeden hahahaha. De collega's begonnen ook al iets door te krijgen toen ik de zoveelste advertentie van Marktplaats deelde en we iets eerder terugkwamen van vakantie wegens een voedselvergiftiging kwamen daar ook de eerste opmerkingen. "Wanneer jij Nath", "zijn jullie vast plek aan het maken" etc. Gelukkig kon ik ze met een stalen gezicht ze nog ff lekker afwimpelen. Ze waren dan ook super verrast toen ik dan ook het "nieuws" deelde omdat ik zo stellig was geweest.  Daarna ging het bericht op Facebook, en toen ging het echt mega hard. We hebben zoveel leuke reacties gehad, kaartjes, cadeautjes etc. SUPER LEUK! En toen werd het ook echt allemaal een beetje echt, ongestoord zwangerschapskleding shoppen en naar babywinkels zonder bang zijn iemand tegen te komen. Gelukkig liggen mijn vriend en 1 goed op 1 lijn en waren de vaste babyspullen zo gekocht en zo werd het voor ons ook allemaal wat ECHTER . Op naar de volgende blog HET GESLACHT.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je