{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tik tak tik tak.....38 weken zwanger

Nou wordt het toch echt wel heel erg spannend...deze week 38 weken zwanger!

Afbeelding blog 'Tik tak tik tak.....38 weken zwanger' Achtergrond blur afbeelding

Na een onwijs drukke week en een super leuk maar druk weekend heb ik met mezelf afgesproken dat dit écht het allerlaatste drukke weekend was voordat de baby er is! Ik ben deze week 38 weken zwanger en ik vind het nu dan ook echt wel tijd dat ik het wat rustiger aan ga doen :)) 
Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik er wel een beetje vermoeid van ben. Donderdag "even" op en neer naar Maastricht voor een Bloggers Battle, vrijdagavond uit eten met een vriendin en daarna nog "even" door naar een fashion feestje. En zondag een masterclass ondernemen bijgewoond in Amsterdam. Dus genoeg kilometers en uren gemaakt dacht ik zo. Gisteren en vandaag is het take it easy time voor mezelf en zit ik vooral achter mijn laptop aan mijn eigen blog (Styled by Chris) te werken. Alhoewel werken...dit voelt echt helemaal niet als werk want dit is hetgeen wat ik het allerliefste doe!

Ik voel me verder nog steeds goed, ondanks de chronische vermoeidheid :)) Wel merk ik dat ik de afgelopen week veel vocht vast houd in mijn enkels en handen. Mijn gezicht en lippen zijn ook wat meer opgezwollen (een nog voller gezicht dus hahaha). Dit is voor mij een teken dat de laatste loodjes nu echt aangebroken zijn! Ik kan het me nog steeds niet goed voorstellen, straks met een baby erbij. Natuurlijk vind ik het geweldig en ben ik enorm benieuwd hoe het zal zijn en hoe hij eruit zal zien. Maar aan de andere kant vind ik het veilige gevoel van ons baby'tje in mijn buik ook wel heel fijn. Geen rekening houden met voeding, slaapjes, tijden enz enz...
Ik heb met mezelf afgesproken dat ik zoveel mogelijk echt over me heen laat komen. Je weet nou eenmaal niet van tevoren hoe dingen lopen en hoe het zal zijn. Straks vinden wij (met z'n drieen) wel onze weg en zal het vast snel "gewoon" worden met zo'n kleintje erbij. 

Trouwens as we speak ligt mijn schoonzus nu in het ziekenhuis. Zij zal waarschijnlijk vandaag bevallen van haar tweede kindje. Het is dan ook echt een super spannende dag! Ik probeer aan alle kanten een beetje afleiding te zoeken en heb inmiddels de voorraad chocolade kerstkransjes er al doorheen gejaagd haha.

Zo lang ik nog niet ben bevallen houd ik je op de hoogte en plaats ik volgende week weer een blog!

Fijne dag! Liefs,
Chris

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je