Snap
  • Zwanger

​Tijd voor thee, wie doet er mee!

Pak er een theetje bij, ga lekker zitten en lees gezellig mee. Geen zware hap deze keer. Een beetje socializen en elkaar beter leren kennen.

Even iets luchtigs tussendoor. Geen tranen trekkende verhalen. Geen blog dat heftige discussies oproept. Gewoon even lekker samen theeleuten met pickwick!

Want pickwick heeft nu zulke leuke theezakjes. Bij elke thee krijg je een leuke, interessante, grappige vraag.

Als echte theeleut heb ik er al een hele berg verzameld. Vandaag behandel ik er 4. Ik zal ze beantwoorden en wil jullie vragen hetzelfde te doen ;-)

Vraag 1. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Dan maak ik er vaak een lekker rustig dagje van. Lekker knuffelen en koetelen met mijn kleine mannetje. Veel thee ;-) en wat extra huishoudelijke taken wegwerken, allemaal kalmpjes aan.

Vraag 2. Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet?

Lisa Sips en Christophe Haddad.

Voor mijn voormalige werkgever heb ik een kers fancy fair georganiseerd. Opbrengsten waren voor KiKa. Hen had ik uitgenodigd te komen helpen. Lisa verzorgde de avond en Christophe gaf een acteerworkshop.

Lisa (penny's shadow, Vicky gtst) Christophe (Nick uit gtst).

Vraag 3. Wat wilde je worden toen je klein was?

Ik wilde graag juffrouw worden. Dat is het (nog) niet geworden. Wel heb ik mijn eigen gastouderopvang. Deels gelukt dus :-)

Vraag 4. Ben je liever populair of ben je liever slim?

Ik ben liever veeeel liever slim. Bereik je veel meer mee!

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden :-) 

 

7 jaar geleden

Leuke blog en leuke vragen! 1: Op regenachtige dagen doe ik lekker rustig aan en ga ik graag met m'n zoontje tekenen of schilderen.. 2: Nou, wat betreft BN'ers kan ik bezig blijven aangezien ik geboren en getogen in Hilversum ben en daar lopen ze los in het dorp ;) en heb ik als receptioniste bij Talpa gewerkt dus daar was het ook dagelijkse kost! 3: Slim! Geen twijfel over mogelijk! Uiterlijk vergaat toch...

7 jaar geleden

Leuk! Zowel de blog als de antwoorden. 1 lekker boekjes lezen met mijn dreumesje. 2 Antonie kamerling, Isa Hoes, Piet Romer, Henk poort en Victor Reinier. 3 Actrice, 4 voeger populair, maar gelukkig blijk ik toch wat slimmer te zijn ;)

7 jaar geleden

Dunya zei: Liever populair, want slim ben ik toch al! En over die beroemdheid heb ik ook een blog geschreven. :)

7 jaar geleden

Leuk zo tussendoor! Op een regenachtige dag pak ik graag door thuis, ik rommel hier en daar wat, maak wat extra eten voor in de vriezer, probeer receptjes en dag vooral met koffie. Ik heb NOG NOOIT een bekend iemand ontmoet! Maar ik ken iemand die whatsapp contact heeft met Gérard joling, telt dat ook? Ik wilde juf of kapster worden, maar ik ben allergisch voor alle haren en haarmiddeltjes.. uiteindelijk gastouder aan huis geworden(loveit). Ik hou van een goed en diep gesprek dus ik prefereer ook het slim zijn boven populair :)