{{ message.message }}
{{ button.text }}

The moment of truth, 3 minuten duurt het maar

Feestjes, drankjes, sushi, ik hou er allemaal van, en opeens is dat beter niet meer te doen omdat er iets fantastisch gebeurt in je lichaam.

Afbeelding blog 'The moment of truth, 3 minuten duurt het maar'

Ik kan altijd blind afgaan op mijn intuitie.  Ik denk dan ook dat deze intuitie mij op maandag 5 mei (bevrijdingsdag J) zover  kreeg om naar de drogist te fietsen en een zwangerschapstest te kopen. Het is  slechts 5 minuten fietsen maar de weg terug naar huis leek wel een eeuwigheid. Eenmaal  thuis aangekomen maar meteen de test gedaan want ja dan kan je het maar ook  meteen weten ook….tijdens het wachten, ja de minimale wachttijd is 3 ellenlange  minuten, heb ik de boodschappen uit staan pakken. Alsof je dit soort dingen  elke dag doet en het de normaalste zaak van de wereld is.
3 minuten voorbij en ik kon kijken…twee  streepjes?!! Ehmm….
Op het moment dat het nieuws als een meteoriet  binnenkwam werd er aangebeld en stond mijn beste vriendin met dochtertje voor de  deur. Natuurlijk, ik zou oppassen. Het liefst had ik mijn mond gehouden en mijn  vriend dit nieuws als eerste verteld maar ik kon het niet voor me houden. Mijn  beste vriendin, die zelf twee jaar moeder is van een fantastische kleine  “ladie”, heeft nog net mijn houten vloer er niet uit gesprongen, zo blij was  ze. Ik stond er als een zoutzak naast en kon alleen maar denken; is dit wel het  moment, wil ik dit wel, hoe veel kilo zal ik aankomen en…..wat nu met mijn blog?!!!
Laat op die avond kwam mijn vriend thuis.  Vrijwel direct heb ik hem de test laten zien en vond het ontzettend grappig om  te zien dat hij op dezelfde manier als ik reageerde. De eerste woorden die hij  uit kon brengen waren; ik ga even een biertje pakken. Wil jij ook? Oh nee dat  mag nu natuurlijk niet meer! We hebben er letterlijk een nachtje over geslapen  en de volgende dag was het echt werkelijkheid.
Er groeit een klein mensje in mijn buik, van  ons samen…Geweldig!

Wil jij ook alles volgen over mijn zwangerschap, outfits en tips http://www.addictedtofashion.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je