{{ message.message }}
{{ button.text }}

Testen testen!!!

Afbeelding blog 'Testen testen!!! '

Toen wij in 2016 zijn gestopt met de pil vond ik het moeilijk om mijn cycles terug te krijgen de eerst 2 maanden nauwelijks menstruatie.

Daardoor werd ik heel onzeker en kocht ik meteen een zwangerschapstest. Meteen kocht ik een paar zwangerschapstesten. Omdat ik dacht dat ik al zwanger was. Toen begon de onzekerheid. Ben vroeger ook veel gepest daarom werd ik heel onzeker in mijn lichaam. Dit maakte de maanden tot dat ik daadwerkelijk zwanger was heel moeilijk.

En als ik dan getest had was ik best boos op mijzelf dat het weer niet gelukt was.

De maanden duurde daarom best lang. Als ik nu terug kijk was ik na 4 toch al zwanger maar dat leken er veel meer.

Toen ik eenmaal zwanger was waren de zorgen nog niet voorbij. Bang om een miskraam te krijgen was hierdoor ook heel erg aanwezig.

Ik had helemaal geen zwangerschaps kwaaltjes dus daarom vond ik het maar moeilijk te geloven dat ik toch echt zwanger was. Gelukkig na 11 weken ging dit beter en kon ik gaan genieten van mijn zwangerschap. Alle echo's gingen allemaal goed en hij was lekker bewegelijk bij elke echo waardoor hij niet altijd goed te zien was dat neem je maar voor lief als de echo's goed zijn. 

Toen ik 27 weken zwanger was kreeg ik veel last van mijn bekken. Waardoor ik acuut minder moest gaan werken. 


Hier zal ik meer over vertellen in mijn volgende blog!!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je