{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terug van weggeweest en ik heb jullie hulp nodig!

Iedereen heeft een mening over borst en flesvoeding. En ik? Ik vind dat iedereen het lekker zelf moet weten...

Afbeelding blog 'Terug van weggeweest en ik heb jullie hulp nodig!'

Bij de eerste wilde ik dolgraag zelf voeden, dit lukte niet, resultaat; ze viel te veel af. Omdat ik per sé zelf wilde voeden begon ik te kolven. 7 keer per dag kolven daarna was het voeden. Mijn leven stond in het teken van voeden.  Al snel hoefde het minder vaak, ik heb het ruim 3 maanden volgehouden. 

Nu bij de tweede wilde ik het ook weer en dit keer moest en zou het lukken! En oh wat deed het pijn! Niemand die dat zei, nee borstvoeding hoort geen pijn te doen. Als ik vroeg wat ik fout deed zeiden die zelfde mensen dat het bij hun ook pijn deed, maar niet voor lang. Nou mooi wel, mijn meisje werd gekliefd, dit verminderde de pijn. Na 2,5/3 maanden deed het geen pijn meer (hoe heb ik dit ingodsnaam volgehouden?!) Maar toen begon het lekken ik liep de hele dag met natte plekken en ik hoorde van iedereen dat dit maar even was en het echt over zou zijn als de kleine een ritme zou hebben. Oké op hoop van zegen. 

Na 4 maanden was het over geen pijn en gelek dolblij vertelde ik dit in 1 van mijn blogs, en nu, vrijdag is mijn meisje 5maanden, heb ik zere kapotte tepels. Het is het beste uit te houden als ik de ene voeding kolf en dan de volgende "live" voed. Door de pijn kolf ik/geef ik minder en dus heb ik vanavond mijn eerste nutrilon voeding gegeven. En weet je, ze dronk het zo op, alsof ze geen verschil proefde.

Ik denk dat ik minder vaak ga kolven en hoop dat het allemaal wat kan genezen. .. ik wil zo lang het gaat zo veel mogelijk zelf voeden en met nutrilon aanvullen.  

Vandaar dat ik minder online was/heb geblogt.

ALLE TIPS ZIJN WELKOM! !!

vooral hoe heel ik mijn tepels snel!!! 

(Ik heb nu zalf met wolvet)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je