{{ message.message }}
{{ button.text }}

Termijn Echo

Vandaag een termijn echo gehad.

Afbeelding blog 'Termijn  Echo' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag hebben we onze termijn echo gehad. Alles was helemaal in orde. We zijn nu 11,5 week zwanger. Dat betekend dat ik half januari uitgerekend ben. Onze kleine meid was ook mee. Toch wel allemaal spannend voor haar. Steeds roepen/zeggen papa en mama dat ze een grote zus wordt, maar echt beseffen doet ze het nog niet. Wij hadden haar vandaag ook meegenomen om te gaan kijken. Ze zat met haar mond open te kijken  en dat was echt een geweldig gezicht. Daarna nog even bloed prikken. Daar is Mama geen fan van, dus had ik zo lang mogelijk uitgesteld.

Nu is het voor onze kleine meid ook een stuk duidelijker dat er een baby bij gaat komen en dat ze een grote zus gaat worden. De familie is al op de hoogte, vanavond met sportteam het nog vertellen, dat ik er een seizoen uit lig en dan zondag nog op mijn werk vertellen tegen mijn collega's tijdens een bbq. Overigens weet mijn leidinggevende het al wel (moest vrij vragen voor een echo ;-)) Mijn vriend is het nu op zijn werk mededelen.

De familie hebben we het trouwens laten weten door onze kleine meid een t-shirt aan te geven met de tekst: ik ben straks niet meer in mijn eendje (met een afbeelding van een badeend). Was er leuk als iemand het doorhad wat erop stond.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je