{{ message.message }}
{{ button.text }}

Surpriseeeeee, een babyshower

Gisteren zou ik op bezoek gaan bij een vriendin. Ik had haar nieuwe huisje nog niet gezien en dat werd langzamerhand echt wel eens tijd.

Afbeelding blog 'Surpriseeeeee, een babyshower' Achtergrond blur afbeelding

Gezellig stapte ik de trein in naar Houten en daar zou zij mij oppikken met de auto zodat ik niet een lang stuk zou hoeven te lopen, erg fijn als je bijna 39 weken zwanger bent met bekkenklachten.

Toen ik bij haar binnen stapte bleek het echter niet zomaar een bezoekje te zijn maar werd ik zowaar verrast door een aantal vriendinnen en een mooi versierde woonkamer. Jawel, een babyshower. Deze had ik totaal niet zien aankomen. Niet alleen omdat het toch minder gebruikelijk is bij een tweede kindje maar ook omdat ik al bijna 39 weken zwanger ben en dat dat aardig risicovol is, haha het kindje had er immers al kunnen zijn. Hierdoor was ik dan ook wel echt verrast, wat super leuk was omdat ik bij Nino helaas al van te voren wist dat ze een suprise babyshower voor mij aan het organiseren waren en wanneer en waar die ging plaats vinden. 

Niet al mijn vriendinnen waren er maar dat maakte het niet minder leuk, met slingers en lekkere hapjes hebben we die middag al kletsend (vooral over baby's) door gebracht. Ik heb zelfs nog een paar lieve cadeautjes gekregen, zoals milestone kaarten, een eerste jaar boek, wat kleertjes, leuke eet schaaltjes en bestek, een lampje en mooie bloemen.

Ik realiseer mij dan weer even hoe erg ik bof met van die lieve vriendinnen, die even eigen dingen op zij zetten om mij zo in het zonnetje te zetten. Ik hoop dan ook dat ik dit ook weer terug kan doen voor ze als het bij hun zo ver is. Een vriendin vertelde mij op de weg naar huis dat ook zij zwanger is dus het plannen kan beginnen (naja, ze moet nog wel even dus laat ik maar rustig aan doen, hihi).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je