{{ message.message }}
{{ button.text }}

Strippen, echt zo vervelend?

Er rust misschien een taboe op het strippen. Maar als de kleine echt niet wilt komen, kan het echt wel helpen.. tenminste, dat hopen wij!

Afbeelding blog 'Strippen, echt zo vervelend?' Achtergrond blur afbeelding

Ons 1e kindje besloot ook wat langer te blijven zitten, met 40+5 heeft de VK geprobeerd te strippen. Ze kon alleen niet bij mijn baarmoedermond, dus helaas. Ik was daardoor mentaal even uitgeschakeld, dacht dat ik een bevalling niet aan zou kunnen. Als strippen niet lukt, waarom bevallen wel? Na een dagje even teruggetrokken te zijn bij mijn ouders, ging het gelukkig weer. De dag erna begonnen 's avonds de weeën en werd Evi de dag erna met 41 weken geboren!

Nu ben ik morgen weer precies 41 weken, maar nog geen beweging van de kleine man. Ik heb onze verloskundige gevraagd om toch maar weer te strippen vanavond. Ik moest me echt even over de angst heen zetten.. maar al met al viel het mee! Ze kon nu wel bij mijn baarmoedermond, alleen was er nog geen ontsluiting. Zonder ontsluiting, kan ze niet strippen. Helaas, maar ik ben toch blij dat ik het heb laten doen. Het was al wel wat weker, ook een goed teken. 

Als ie nog niet vanzelf komt, dan probeert ze zondag weer te strippen. En lukt dat nog niet, dan heb ik dinsdag een gesprek over inleiden bij de gynaecoloog en nog een controle. En dan zullen we kijken wanneer we het inleiden gaan starten die week.. spannend, binnen nu en een week moet het toch wel zover zijn?!

We wachten af!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je