Snap
  • Zwanger
  • Gezond
  • post_short

steeds hoofdpijn

iemand de gouden tip tegen deze hoofdpijn?

hai allemaal...

Wij zijn nu 30+ weken zwanger van nummer 2, en heb al een 3tal weken last van een steeds terugkerende, slopende en barstende hoofdpijn. Paracetamol, het enige wat veilig is om te nemen, helpt niet altijd ervoor en ik wil niet steeds pillen nemen... Ik wordt er onderhand echt naar van, mijn bloeddruk is steeds goed geweest en de vk zegt er verder niets van. Ik heb het vooral als de baby erg druk is (en dat is ie heeeeel vaak...veel drukker dan mijn eerste ooit was!).

Nog meer dames hier last van, of heeft iemand de gouden tip?

10 jaar geleden

Het is het proberen waard

10 jaar geleden

poe daar zeg je wat idd...ik draag een bril snachts als ik moet autorijden, omdat ik een stigmatisme zou hebben. geloof dezelfde sterktes als jou... zal eens een afspraak maken, wie weet ligt het daar inderdaad wel aan en loop ik er voor niets mee rond

10 jaar geleden

dank je :)

10 jaar geleden

Ik zou even naar de opticien gaan als ik jou was. Tijdens de zwangerschap kunnen je ogen achteruit (of zelfs vooruit) gaan. Zelfs als het verschil maar klein is (een sterkte van 0.5 kan al voor hoofdpijn zorgen) het kan wel helpen. Ik heb zelf een bril met sterkte 0.5 een 0.75 en dat maakte toch een wereld van verschil. Van wekelijks migraine, naar 2x migraine in de afgelopen 4 jaar. Sterkte!