{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sporten tijdens je Zwangerschap

Ik vind het heerlijk om te sporten. Ook tijdens de zwangerschap. Volgende week gaan we er weer tegenaan......

Afbeelding blog 'Sporten tijdens je Zwangerschap'

Ik vind het heerlijk om te sporten. In de zomervakantie ligt het trainen helaas stil, maar volgende week gaan we weer beginnen. Al hoewel ik dit seizoen helaas niet mee kan doen (op misschien de laatste paar wedstrijden na mits ik dan weer fit ben) ga ik toch gewoon trainen. Lekker in het water baantjes trekken en een balletje gooien. Heel erg ontspannend. Ik doe alleen geen oefeningen die niet meer lukken en geen oefeningen samen (dit i.v.m. het fysieke contact).  Natuurlijk zal ik zoveel mogelijk mijn teamgenoten aan gaan moedigen tijdens de wedstrijden. Ik ga zelf gewoon mee met het trainingsweekend (ook voor de gezelligheid). Ook is onze keepster zwanger en zal dit seizoen missen. Helaas voor de coach ben ik reserve keepster en zal dus een van de andere dames de goal moeten verdedigen. Ik kan nu al niet wachten totdat ik weer wedstrijden kan spelen, maar het is het wachten waard hoor!!

Hebben jullie ook gesport tijdens je zwangerschap en zo ja wat voor sport deed je dan? Deed je dit een keer per week of vaker? Ik ga twee dagen in de week sporten en dat veranderd langzaam in twee keer per week in het water dobberen. Dit zo lang ik niet in de weg lig voor mijn teamgenootjes en trainer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je