Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • post_short

Speciale box.

Aangepaste box voor iemand met beperking

Ik heb bi. Daarom hadden wij een aangepaste box. Het is donker bruin. Je kunt de bodem op vier hoogtes zetten. Omdat ik moeilijk krom kon bij de lager standen hebben we een zijde neerklapbaar gemaakt. Je kunt de box al standaard box in elkaar zetten maar je kunt ook een wand vervangen voor een neerklapbare. Ik wil de box nu verkopen, maar wel aan iemand die beperkingen heeft. Het is nl lastig om aan aangepaste spullen te komen. Mocht iemand behoefte hebben.

9 jaar geleden

Nee helaas is debox niet meer beschikbaar. Deze is naar een papa met dwarslaesie.. Ik heb wel een ledikantje laten aanpassen. Het matras is wanneer je kindje ouder is en gaat zitten of staan op heup hoogte. En je kunt dus een zijpaneel laten zakken om je kindje uit te halen. Dus je hoeft niet over een hek. Misschien niet het aller mooiste ledikantje maar ik was er zo gelukkig mee dat ik mijn ukje zelf in bed kon leggen en er uit kon halen dagen. Heb ik tranen in mijn ogen gehad. Ik kan hier niet bij een foto maar wanneer je interesse heb kan ik mijn husband wel vragen deze voor je op te zoeken. Ook deze gaat alleen weg naar iemand die het kei hard nodig heeft!

9 jaar geleden

Hoi! Deze box zal waarschijnlijk niet meer beschikbaar zijn? Zit zelf in een rolstoel en ben zwanger van ons tweede kindje en deze box is ideaal. Groetjes Danielle

10 jaar geleden

Vreemd, je reactie komt nu pas binnen. Dank je wel! Had ik zelf deze sites maar gekend. Lang gezocht naar een speciaal bed. Hier staan ze gewoon. De box staat er op.

10 jaar geleden

Ach het heeft geen haast. Ik wacht net zolang tot we iemand vinden die een aangepaste box heel goed kan gebruike. Of voor zich zelf of waarvan bijvoorbeeld oma vaak op moet passen en dat oma het in en uit de box zo een stuk makkelijker gemaakt kan worden. Ik zocht me suf. En vond niet wat ik nodig had. Gelukkig heb ik een handige vader. Maaar niet iedereen heeft dat.