{{ message.message }}
{{ button.text }}

So afraid to lose you to

We hopen zo dat we deze week zonder problemen doorkomen. De vorige keer dat ik zwanger was raakte ik deze kwijt met 2 maanden

Afbeelding blog 'So afraid to lose you to ' Achtergrond blur afbeelding

daarom ben ik zo bang ook jou te verliezen. Vooral omdat we je hartje hebben  zien kloppen. we hebben je nog niet echt gezien maar ik hou nu al onvoorwaardelijk van je. mijn vriend heeft er deze week een goed gevoel over en zegt dat alles goed gaat komen met onze kleine. hij steunt me dan ook ernorm als ik me weer eens niet lekker voel of een emotioneel wrak ben door mijn hormonen. voor hem ook best zwaar leek mij zo. we hebben deze week ook een afspraak gemaakt met moeders voor moeders. dan help ik dus moeders die moeilijk zwanger kunnen worden met mijn plas en nja als ik iets goeds kan doen en mensen helpen waarom niet. voor week 9 staat weer een echo gepland, we kunnen niet wachten je weer te zien! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je