{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slechte Moeder?? Of toch niet?

Elke keer als ik zeg er iets niet goed met Haar ben ik een Zeikerd, als ik zeg het gaat goed of het valt mee ben ik een slechte moeder, Huh?

Afbeelding blog 'Slechte Moeder?? Of toch niet?' Achtergrond blur afbeelding

Al weer een tijdje geleden is het gebeurd, maar het laat me niet los

Mijn zusje paste op Sophie, want ik moest voorde zoveelste keer met mijn man naar de H.A (hij is heel ziek maar er is geen oorzaak). Tijdens het spelen dacht Sophie de wereld aan te kunnen en los te kunnen staan! Dat ging 2 sec goed, toen viel ze achterover eerst op haar billen en toen op haar hoofdje, ja haar achter hoofdje :(, gelijk huilen, en daarna weer verder spelen

Die zelfde dag moest ook de sonde erin, en vanaf dat moment ging Sophie spugen! Veel spugen! Ze was niet duf of iets dergelijks, alleen de wilde vlieg-spelletjes en drukke aandacht had ze geen behoefte aan! Natuurlijk direct even opgezocht of ze misschien een hersenschudding had aangezien ze die vrijdag ook spuugde. Donderdag en vrijdag om de 2 uur gewekt, goed laten drinken, ORS gegeven en lekker haar gangetje laten gaan! En ja hoor zaterdag was er niks aan de hand, lekker mee geweest shoppen, was een super gezellige middag!

Zondag begon de ellende weer! Weer veel spugen! en het zat me niet lekker.. Maandag een afspraak op het CB en daar woog ze nog maar 7300 gram. Gelijk gevraagd hoe dat kon. Ze maakte zich zorgen en vroegen of ik het wel aankon. Daarnaast vonden ze het ook zorgelijk dat ik na mijn verhaal te hebben gedaan over de val, niet naar de H.A. was gegaan!

Ja hallo!? Als ik aangeef dat er iets met Sophie is moet ik niet zo zeuren en als ik denk dat het goed gaat ben ik een slechte moeder? Huh, Dat moet mij even uitgelegd worden! Dus ik mee naar zo'n kamertje, nou daar stak mevrouw heks van wal hoor! 'Kun je het wel aan, ik hoorde dat je ziek bent?'. Ja ik heb M.E. maar het lukt me aardig. 'Sophie is wel een zorgen kindje he, lukt dat wel of moet ze weer opgenomen worden?'. Nou mevrouw daar gaat de kinderarts over en De diëtiste! Oke dan..

2 dagen later werd ik door het CB gebeld omdat mevrouw heks een zorgelijke notie had neergelegd! Mijn bloed kookte! Sorry, maar als kind van jeugdzorg ellende ben ik heel erg oplettend. Wat een rot streek! Tuurlijk ze proberen te helpen, nou help de meisjes maar zoals 4 handen op 1 buik!

Ik heb zelf als kind veel met jeugdzorg en allerlei instanties te maken gehad en dat gun ik mijn meisje niet! Daar waak ik ook voor!

Natuurlijk zet ik Sophie wel eens in de box om even een spelletje te kunnen spelen op de computer. En natuurlijk geef ik Sophie wel eens een klein tikje op d'r handje als ze weer eens ergens aan zit wat gevaarlijk is of niet mag! Natuurlijk verhef ik mijn stem als ze weer eens uit haar loopstoel probeert te klimmen om in de speelgoedbak de onderste knuffel te pakken. Of geef ik haar wel eens een snoepje in plaats van fruit! 

Maakt me dat een slechte moeder? Geloof het niet!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je