{{ message.message }}
{{ button.text }}

Shoplog eerste babykleren voor een meisje

​Oke, vanaf het moment dat ik het geslacht zeker wist kriebelde het echt te veel.

Afbeelding blog 'Shoplog eerste babykleren voor een meisje'

Ik had al na de NUB theorie stiekem even bij Next.direct gespiekt bij de meisjes kleren en ooh ik werd meteen verliefd op al die leuke kleertjes. Ik mocht nog niks kopen en het meeste was ook al uitverkocht maar oei die kleertjes was ik niet meer vergeten.

Dus toen de uitslag van de echo duidelijk was en ik nu best wel zeker kan zijn dat het een meisje wordt ben ik toch snel weer naar Next gegaan. Dit keer was het meeste wel weer in stok en heb ik het dus maar meteen besteld. De volgende dag kwam het pakketje al binnen.

Wat zijn ze lief al die lieve jurkjes, leggings en truitjes. Ik heb geprobeerd niet te roze te gaan. Ik ben zelf geen fan van roze en vind het ook niet zo nodig bij meisjes kleren. Natuurlijk mag er wel wat roze in komen maar dat gebeurt van zelf wel. Dat merkte ik al snel toen ik bij een kledingruilfeestje was waar ik vooral zelf spullen kwijt wou raken, dat is gelukkig aardig gelukt maar ik het toch ook niet kon laten naar de meisjes kleren te kijken. Ik heb er best wat leuke items uitgeplukt, echt was dat allemaal overwegend roze. Naja zo komt er hopelijk een mooie balans in haar kledingkast.

Ergens is het wel erg dat ik nu met nog geen 15 weken zwanger al bijna een hele gaderobe voor haar klaar heb, haha.

Naast de leuke kleding van Next die trouwens ook goed betaalbaar is (echt een aanrader die winkel), heb ik ook twee super schattige jurkjes (deze en deze) gezien bij polarn-o-pyret. Ook mijn schoonmoeder had die al gezien dus die gaat zij kopen, dat scheelt weer in kosten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je