{{ message.message }}
{{ button.text }}

20 weken echo en geslacht

Geslacht is bij ons bekend. Onze familie en vrienden inlichten of niet.

Afbeelding blog '20 weken echo en geslacht' Achtergrond blur afbeelding

We hebben onze 20 weken echo gehad van onze 2de kindje. En alles was fantastisch en keurig in orde. Ook weten we dat deze uk niet groot zal wezen met de geboortje. 

We weten wat het geslacht is en nu zijn we druk aan het denken of we het onze naasten moeten vertellen met een leuk kadootje. Aangezien de kerstdagen voor de deur staat.

Zelf zijn we druk al aan het Google-en of we leuke dingen tegen komen zelf ben ik al druk creatief aan het denken maar kom er zelf niet uit en aan vriendlief ja daar heb ik niet veel aan hij vindt alles wel goed.

Nou kwam ik wel veel dingetjes tegen zoals een taart, lolly pops met een vulling of gewoon schoentjes geven maar ik vind dat zo simpel. Ook weet ik mijn vriend verpraat zich als we het helemaal tot het eind geheim zouden houden. 

Nou dacht ik aan een foto lijstje met onze zoontje en dan iets roze er bij maar ik vind het zo saai, zo simpel dat het gelijk duidelijk is. 

Hebben jullie mama's nog leuke ideeën of alternatieven.

Alsvast super bedankt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je