{{ message.message }}
{{ button.text }}

SELFCARE tips voor tijdens je zwangerschap in Corona tijd

Afbeelding blog 'SELFCARE tips voor tijdens je zwangerschap in Corona tijd '

Zwanger zijn en bevallen is bijzonder en spannend. Maar hoe is het voor jou om nu zwanger te zijn in deze tijd waarin je controles bij de verloskundige tot het minimale worden beperkt, je vrienden en familie niet even de schopjes van de kleine in je buik kunnen voelen en je straks geen kraamvisite kunt ontvangen ? 

Daarnaast kun je je zorgen maken over de gezondheid & veiligheid van jezelf en je baby.

Thuis bevallen ?

Uiteindelijk ben je ontzettend blij als je je kleine straks in je armen houd en alles is goed! 🍀 Veel aanstaande moeders kiezen nu voor een thuisbevalling, maar je kunt nog steeds in het ziekenhuis bevallen. Er is genoeg plaats om goede zorg te bieden. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt. 

Ondanks alles raad ik je aan om wel te genieten van je zwangerschap ! 💛 Genieten & voor jezelf zorgen is doen wat goed voelt voor jou. Positief blijven, op tijd je rust nemen, in je kracht staan en doen waar jij blij van wordt. 

Hierbij een aantal SELFCARE tips voor tijdens je zwangerschap :

•In beweging blijven door te wandelen in de buitenlucht of online zwanger & yoga lessen te volgen. Dit kan eventueel bij mij 😊 op zaterdagochtend om 11:30 u of op maandagavond om 19:00 u. 

•Bij vermoeidheid adviseer ik je om je grenzen goed te bewaken. Op tijd de signalen van moe zijn oppikken en dat betekent dat je vroeger naar bed gaat of een powernap in de middag. 

•Tijd maken voor jezelf! Bijvoorbeeld bijkletsen met een vriendin of je lievelingsgerecht koken. Doen waar je blij van wordt zodat je in een positieve vibe kunt zijn 😀✨

•Less is more...minder doen dus 😉 Genieten van het moment en jezelf & de kleine in je buik aandacht geven. Pieker je wel? Schrijf eens op voor jezelf waar je mee zit. Je zult merken door het op te schrijven dat je je daarna beter voelt. 

Wat zijn jouw favoriete SELFCARE tips ? Ik ben benieuwd!!

Liefs,

Gwen 

Mama Glow

www.mamaglow.nl

www.instagram.com/mamaglownl
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je