{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ruzie in de familie & bekendmaken dat de kleine geboren is..

Tips gevraagd

Afbeelding blog 'Ruzie in de familie & bekendmaken dat de kleine geboren is..' Achtergrond blur afbeelding

Wauw.. 5 maanden geleden schreef ik mijn laatste blog. Mijn zus en man hadden er voor gekozen om mij uit hun leven te hebben. 

Maar nu zit ik met het volgende, ik ben vandaag 41w zwanger en wil natuurlijk iedereen straks op de hoogte brengen dat ons mannetje geboren is. Zo zit ik in een familie-gesprek op Whatsapp waar mijn zus ook nog in zit. Hoe ga ik dit zo aanpakken dat zij zo min mogelijk weet? Zet ik alleen neer dat hij geboren is zonder foto en zonder naam? Of alleen dat hij geboren is met naam? Help! Wie heeft de tip?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je