{{ message.message }}
{{ button.text }}

Rollercoaster deel 3

In mijn vorige blog heb ik jullie verteld dat mijn HCG waardes flink waren gestegen en dat ik 23 januari een echo zou krijgen.

Afbeelding blog 'Rollercoaster deel 3'

Vorig week vrijdag was ik behoorlijk opgelucht dat de HCG waardes flink gestegen waren, maar nu moest ik toch echt wachten tot de echo van 23 januari. Wat kunnen dagen dan ineens lang duren voor je gevoel.

Helaas zondag opnieuw Helder rood bloedverlies gehad en op dat moment schrok ik toch wel weer. Het is nooit fijn als je bloedverlies hebt tijdens je zwangerschap. Het kan zijn dat het onschuldig is, maar het kan ook zijn dat het bloedverlies erger wordt en dat je uiteindelijk een miskraam krijgt. Gelukkig werd het bloedverlies al snel minder, maar toch weer onzekerheid.

 Vanaf dinsdag wel steeds meer last van zwangerschaps kwaaltjes. Vooral enorm misselijk en het gevoel dat je moest kotsen. Mijn borsten groeien als kool en daarnaast kan ik de hele dag wel plassen. 

Gisteren was het dan eindelijk zover dat ik weer een echo kreeg. Eerst een echo uitwendig maar helaas was daar niet veel op te zien. De verloskundige kon enkel een vruchtzakje zien, maar verder helemaal niets. Gelukkig kon er wel meteen worden bevestigd dat het in mijn baarmoeder zit. 

Vervolgens is er inwendig een echo gemaakt en daar kon ze net wat meer op zien. We zagen een vruchtzakje met een kloppend hartje. Wat waren we blij dat we een kloppend hartje konden zien. 

Echter ben ik wel een stuk korter zwanger dan ik verwacht had. Ik ben nu namelijk 5 weken 6 dagen zwanger. Volgens mijn cyclus zou ik namelijk ruim 7 weken zwanger moeten zijn. De kans is aanwezig dat ik eerst een prille miskraam heb gehad en meteen weer zwanger ben geworden of mijn cyclus is ineens langer geweest.

Zodra er verdere ontwikkelingen zijn dan zal ik deze met jullie delen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je