{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review: EyeOn babyfoon

Testmoeder Daphne heeft haar eerste bevindingen van de EyeOn babyfoon met Mamaplaats gedeeld. Ben je benieuwd? Lees hierover meer over de babyfoon en de eerste indruk van Daphne.

Afbeelding blog 'Review: EyeOn babyfoon'

De babyfoon: EyeOn

De EyeOn Baby Monitor is speciaal ontworpen om je baby makkelijker in de gaten te kunnen houden, dag en nacht. Deze draagbare monitor werkt via het Wi-Fi netwerk. Met de gratis mydlink Babyapp op je smartphone of tablet kun je je kindje nu overal in de gaten houden! Hij heeft talloze functies die je helpen bij de zorg voor je kind, inclusief het volgen van bewegingen, geluiden en temperatuur, nachtzicht, automatische momentopnamen en het opslaan daarvan.

Review: Eerste bevindingen

Zouden we er dan eindelijk achter komen waarom ons 1,5 jaar oude mannetje niet doorslaapt? Dat was wel de belangrijkste reden waarom ik graag deze EyeOn camera babyfoon wilde uittesten. Wat gebeurt er toch allemaal in die slaapkamer.

Op een vrije ochtend ben ik alles gaan installeren. De verpakking belooft mij een eenvoudige installatie, maar…daar ging mijn hele ochtend! Tot op vandaag is het mij niet gelukt de app op mijn smartphone te activeren. Natuurlijk kon ik de app wel downloaden, maar ik krijg maar geen connectie met de camera. Aan het einde van de ochtend heb ik het geprobeerd op de IPad en jawel, dat was zo klaar. Toen nog even een goede plek gezocht voor het plaatsen van de camera, een hele uitdaging als je een chronisch tekort hebt aan stopcontacten op zijn kamer.

De eerste avond was meteen al een eye-opener! Wat onwijs handig dat je even kan kijken hoe hij erbij ligt. Het bleek dat hij bovenop zijn deken gaat liggen en dus koud werd. Toch maar weer een slaapzakje aan gedaan. Het is nog niet helemaal opgelost, hij slaapt nog steeds niet helemaal door, maar we komen er wel!

Geschreven door mama Daphne

fotomiddenpagina

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je