{{ message.message }}
{{ button.text }}

Recept paleo diner: kipsaté met gado gado

Dit recept heb ik van www.paleorecepten.nl. Ik was op zoek naar een recept voor kipsaté. Daar had ik toch zo’n zin in.

Afbeelding blog 'Recept paleo diner: kipsaté met gado gado ' Achtergrond blur afbeelding

Maar ja, wat doe je met de satésaus… Hieronder de variant voor twee personen.

Ingrediënten voor 2 personen:
2 el kokosolie
1 ui, in halve ringen
3 cm verse gember, fijngesneden
1 rode peper, fijngesneden zonder pitjes
3 teentjes knoflook, fijngesneden
2 kipfilets, in blokjes
3 el amandelpasta
200 ml kokosmelk
2 el Coconut Aminos (vervanger van soja-saus, te koop bij biologische supermarkt)
3 el honing
(Keltisch) zout en peper
3 eieren
300 gram geraspte peen
1 spitskool, fijngesneden

Bereiding:
Kook de 3 eieren voor 5 minuten, pel ze en halveer.
Ondertussen smelt je de kokosolie in een wok en fruit je hierin de ui, gember, rode peper en knoflook.
Doe de kipblokjes erbij en bak ze mooi bruin.
Voeg de kokosmelk, amandelpasta, coconut aminos en honing toe en roer dit tot een mooie saus en laat dit lekker pruttelen. Naarmate hij langer op staat, zal hij bruiner worden.
Kook ondertussen de peen en spitskool in één pan in ongeveer 6 à 8 minuten gaar.
Maak het bord op en eet smakelijk!

Liefs,
Maaike

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je