{{ message.message }}
{{ button.text }}

Recept paleo diner: kabeljauw met citroen en rozemarijn

Een hele simpele maaltijd uit 101 Paleo Recepten. Gezond en snel klaar! Ideaal voor na het werk :).

Afbeelding blog 'Recept paleo diner: kabeljauw met citroen en rozemarijn' Achtergrond blur afbeelding

Mijn versie:

Ingrediënten voor 2 personen

2 teentjes verse knoflook, geperst

2 takjes verse rozemarijn, alleen de blaadjes

1/2 potje kappertjes, afgespoelt

1 tl citroenrasp

3 el olijfolie

2 moten kabeljauw (150 gram p.s.)

2 citroenen in dunne plakjes

(Keltisch) zeezout en peper

Bereiding

Meng de knoflook, rozemarijn, kappertjes, citroenrasp en olijfolie in een kommetje.

Haal de kabeljauw door het mengsel en laat het 15 minuten marineren in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Leg de vis in een ovenschaal en doe hier de rest van de marinade overheen en bestrooi met wat zout en peper en bedek de kabeljauw met plakjes citroen.

Zet de vis ongeveer 15 minuten in de oven.

Maak er een groene salade bij en eet smakelijk!

Liefs,

Maaike

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je