Snap
  • Zwanger

Recept paleo diner: kabeljauw met citroen en rozemarijn

Een hele simpele maaltijd uit 101 Paleo Recepten. Gezond en snel klaar! Ideaal voor na het werk :).

Mijn versie:

Ingrediënten voor 2 personen

2 teentjes verse knoflook, geperst

2 takjes verse rozemarijn, alleen de blaadjes

1/2 potje kappertjes, afgespoelt

1 tl citroenrasp

3 el olijfolie

2 moten kabeljauw (150 gram p.s.)

2 citroenen in dunne plakjes

(Keltisch) zeezout en peper

Bereiding

Meng de knoflook, rozemarijn, kappertjes, citroenrasp en olijfolie in een kommetje.

Haal de kabeljauw door het mengsel en laat het 15 minuten marineren in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Leg de vis in een ovenschaal en doe hier de rest van de marinade overheen en bestrooi met wat zout en peper en bedek de kabeljauw met plakjes citroen.

Zet de vis ongeveer 15 minuten in de oven.

Maak er een groene salade bij en eet smakelijk!

Liefs,

Maaike

7 jaar geleden

Oe dat klinkt best lekker

7 jaar geleden

Ziet er goed uit, krijg hier inspiratie van om weer lekkere dingen te gaan koken.