{{ message.message }}
{{ button.text }}

Raar gevoel onderbuik

Raar gevoel in de onderbuik....

Afbeelding blog 'Raar gevoel onderbuik'

vandaag 13-01-2014 heb ik een raar gevoel in mijn onderbuik, daar beneden en rond mijn navel. Op zaterdag 21-01-2014 ben ik ongesteld geweest wat dus betekent dat ik op ongeveer 03-01-2014 mijn eisprong heb gehad en wij de dag van te voren gemeenschap hebben gehad. Het is even spannend maar ga mezelf vooral niet gek maken! Het is nog best kortdag dat ik gestopt ben met de pil en dat is begin september 2013 geweest.vooralsnog, dat trekkerig gevoel heb ik nooit eerder kunnen plaatsen dus een klein beetje hoop heb ik wel.... Ik probeer dit nu ook als geheugensteuntje op te schrijven zodat ik straks kan terugkijken op hoe het allemaal begonnen is. Wij hebben nog geen kinderen dus je kunt je wel indenken dat alle kleine dingen die ik voel erg gevoelig zijn en er gelijk bij ga denken van, zou het?! Ik vind het wel heerlijk om het op te schrijven, misschien ook om het mijn man straks terug te laten lezen, waar ik me mee bezig heb gehouden.

En uiteraard meer blogs volgen

Ik houd jullie deze week nog op de hoogte aangezien dit de week is dat ik oma moet worden, (zo noemde mijn moeder had altijd).

Alleen erg verveld dat je perse 200 woorden moet gebruiken want blijkbaar kom ik daar dus niet aan haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je