{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was ....

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was.....Ik was 15 en kwam erachter dat ik zwanger was...ik heb geen moment getwijfeld

Afbeelding blog 'Het moment dat ik wist dat ik zwanger was ....'

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was....3 maart 2012...ik vierde mijn verjaardag en kin maar aan 1 ding denken...ik hoop dat ik van iemand geld krijg dan kan ik een zwangerschapstest doen...ik was al even niet meer ongesteld geweest en de nieuwe broek die ik voor mijn verjaardag had gekregen ging niet meer dicht. Oeps. Een gezellige verjaardag wat optijd eindigde want ik was al weken erg moe en lag voor 20.00 al te slapen. De volgende dag...het was vakantie...ging ik een test halen en naar toen me beste vriendin...ik hoefde niet te wachten op de uitslag want hij gaf gelijk 2 streepjes aan! Mijn leven van lang leven de lol en elk weekend dronken zou gaan veranderen....met alle liefde!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je