{{ message.message }}
{{ button.text }}

Probeer weer zwanger te worden

Helaas gaat het niet soepel...

Afbeelding blog 'Probeer weer zwanger te worden'

Mijn oudste is inmiddels twee en ondertussen wil ik weer zwanger worden. Op een of andere manier had ik verwacht dat als ik zwanger wilde worden van de tweede, dat ik het alleen maar hoefde uit te spreken. In de praktijk is dit natuurlijk niet het geval.

Voor mijn eerste zwangerschap duurde het een half jaar, maar daar had ik rekening mee gehouden. Bij de tweede dus, hoe naïef ook, niet. Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en begin ik zenuwachtig en onzeker te worden. 

Ik weet dat het onwaarschijnlijk is dat ik nu onvruchtbaar ben, maar toch slaan de twijfels toe. 

Komende periode wil ik mijn ervaringen met jullie delen en hopelijk snel het goed nieuws!

Liefs,

An

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je