Snap
  • Zwanger
  • zwangerschapskilo's
  • zwangerschapsbuik
  • pregnant
  • Babyboy

Pregnancy Body

34 weken zwanger - 34 graden in de tuin

34e zwangerschapsweek - 34 graden in de tuin

Wat een hitte he? Wauw! De teller bij ons in de tuin stond een aantal uurtjes op 34 graden en dat voelde ik ook heel erg. Lees: voeten en enkels zwellen heerlijk op en derest van mijn lichaam ook!

Daarnaast vond ik het best moeilijk om deze foto te delen omdat je jezelf op de gevoelige plaat vastlegt, máár er groeit een nieuw leven in je dus zo trots als een pauw mag je je lichaam ook showen. Vinden jullie het ook zo bizar mooi hoe je lichaam veranderd?

Ik herken mijn lichaam niet meer en vooral dan in de ochtend als ik uit bed probeer te komen (en per nacht ongeveer 5x). Maar ondanks al mijn lichamelijke kwalen zijn de schopjes in je buik één heel mooi en liefdevol gevoel.

Voor mijn zwangerschap mocht het van mij niet warm genoeg zijn en smeerde ik mij nooit in, nu lig ik alleen maar in de schaduw en ben ik het puffen goed aan het oefenen.

In ieder geval mag van mij die hitte nog even wegblijven en zien de temperaturen er voor volgende week veel beter uit: max 22 graden!

Zijn er nog vrouwen die ook zwanger zijn geweest tijdens die hete dagen en wat doen jullie dan om jullie hoofd koel te houden?

3 jaar geleden

Echt een prachtige foto! Je mag zeker trots zijn en hopelijk doen meer vrouwen dat! Ik was net zo. Ik kon uren in de zon liggen, heerlijk. Maar nu ik zwanger ben, inmiddels 37 weken, vind ik het snel warm. Ik zoek veel de schaduw op en drink veel water. Dat helpt best goed. En af en toe doe ik mijn enkels met koud water afspoelen, dat is erg fijn nu 😄