{{ message.message }}
{{ button.text }}

Prachtige mamasieraden van Shenza

Afbeelding blog 'Prachtige mamasieraden van Shenza'

Zoek je een cadeau voor jezelf of voor die ene lieve vriendin? Of wil je een sieraad als herinnering aan een speciale gebeurtenis, zoals de geboorte van je kind? Bij Shenza worden alle sieraden bewust in gelimiteerde oplages gemaakt, zodat elke ring, ketting, oorbel of armband uniek is. Met kostbare materialen zoals zilver, goud, edelstenen, parels en duurzame hout- en leersoorten.

Het verhaal achter Shenza

Tijdens de zoektocht heeft Shenza goud- en zilversmeden gevonden in Thailand, China, India, Italië, Duitsland en Nederland. Elk sieraad van Shenza wordt met de hand gemaakt door deze ambachtelijke ateliers en elke ontwerper en smid heeft oog voor de details en werkt met passie aan de sieraden. Shenza hoopt dat je geïnspireerd raakt door deze verhalen en met plezier jouw unieke sieraad uitkiest.

Design-it-yourself: persoonlijke sieraden

Omdat sieraden iets heel persoonlijks zijn, is het ook mogelijk zelf jouw eigen sieraad samen te stellen. Kies het materiaal dat bij jou past, de steen die je mooi vindt en laat de tekst, datum of naam erin graveren die voor jou belangrijk is. Zo creëer je zelf een tastbare herinnering aan speciale momenten of een sieraad voor jezelf om je elke dag speciaal te voelen.

Persoonlijke service voor jou!

Shenza gaat met liefde aan de slag om iets moois te maken van het sieraad dat een unieke betekenis voor jou heeft: de ontwerper van het sieraad, de smid die jouw sieraad maakt, de graveur die jouw tekst erin zet en het team van Shenza dat jouw sieraad uiteindelijk prachtig inpakt. Is er iets waar je niet tevreden over bent of is je sieraad toch niet wat je ervan verwacht had? Dan mag je deze gewoon terugsturen of hij wordt aangepast, zodat jij je elke keer bijzonder voelt wanneer je jouw sieraad draagt.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je