Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • Bloedverlies

Positieve test

Nu 4 weken, en toch verloor ik bloed.
5 jaar geleden

@francis1990 Weet niet of je dit berichtje nog zal lezen, maar inderdaad we gaan bijna gelijk op.. spannend zeg! Ik hoop dat het bij mij ook de innesteling is geweest.. over n week weet ik meer!

5 jaar geleden

Wat fijn om te horen dat alles goed is! Ik mag ook een vroege echo al weet ik niet of dit slim is.. als ik de echo krijg ben ik precies 6 weken.. en dit is echt heel vroeg. Dus ik hoop op net zo’n goede uitslag als bij jou! Het bloedverlies is overigens nu “gestopt” wil niet te hard roepen. Heb al 4 dagen geen bloed meer gezien.

5 jaar geleden

Hier bloedverlies bij mijn derde zwangerschap, met zes weken. Wist ook zeker dat het mis was. Ik had drie maanden eerder een vroege miskraam gehad met zes weken. Nu was ik ook nog op vakantie in het buitenland.....Begon bruin daarna toch ook echt wat rood erbij. Verloskundige meermalen gebeld vanuit Kroatië en ik mocht direct bij terugkomst langskomen voor een echo. Met 7 weken de echo gehad, prachtig kloppend hartje. Tot aan week 10 heb ik af en toe bloedverlies gehad. ( heb nog een tweede echo ook gekregen) Er was niet te zien waar het bloedverlies vandaan kwam en het hield na wel 10 ook helemaal op. Ik ben nu 21 weken zwanger. Bij mijn eerste twee zwangerschappen heb ik nooit bloedverlies gehad. Ik hoop dat er bij jou ook niets aan de hand is en je kindje mooi blijft zitten! Die echo's hebben mij wel erg geholpen rustig te blijven en vertrouwen te hebben.

5 jaar geleden

Het is voor ons onze 1e, Ik heb een beetje oud bloed gehad. Zoo spannend. Denk de innesteling geweest. Nu alweer 5.3. De tijd gaat zo snel! Heel veel succes! We zijn beetje rond dezelfde tijd uitgerekens ?