{{ message.message }}
{{ button.text }}

Positief dus bellen...

Het ziekenhuis bellen en het vreselijke warme weer...

Afbeelding blog 'Positief dus bellen...'

Na een paar dagen wennen aan het idee dat ik zwanger ben maar het ziekenhuis gebeld. Ik wasdaar namelijk doods bang voor. We mochten namelijk niet zwanger worden! Ik kreeg een assistent aan de lijn en die wou graag eerst met de arts overleggen voordat we een afspraak maken. Na het overleg belde ze terug en zei ze dat we eerder een echo doen dan normaal om te kijken hoeveel er zitten. Dus 8 juli eerste echo!!! Heel leuk en best snel. Ze zei gelukkig dat ik mij geen zorgen hoef te maken want als ze de test bekijkt denkt de arts dat er hooguit 2 zitten. Heel fijn om te horen!


Dan nu die vreselijke warme dagen van gisteren en maandag. Zijn hier ook dames die er heel erg last van hebben gehad?? Ik had alleen maar een droge bek en enkels zo dik als mijn nek?. Vaak een te lage bloedsuikerspiegel en veel duizelig. Ben niet naar buiten gegaan maar de airco op het werk doet het niet dus ja dan zit je vast in dat warme weer... Please weer van Nederland 27 graden is warm genoeg! Hoger is niet nodig?. 


Zo ik ben mijn dingen weer kwijt en na een tijdje wennen aan het idee ben ik heel gelukkig om weer zwanger te zijn. Alleen jammer dat ik zo vaak moet plassen en geen wijn mag?. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je