Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • echo
  • wijn
  • 5eweek

Positief dus bellen...

Het ziekenhuis bellen en het vreselijke warme weer...

Na een paar dagen wennen aan het idee dat ik zwanger ben maar het ziekenhuis gebeld. Ik wasdaar namelijk doods bang voor. We mochten namelijk niet zwanger worden! Ik kreeg een assistent aan de lijn en die wou graag eerst met de arts overleggen voordat we een afspraak maken. Na het overleg belde ze terug en zei ze dat we eerder een echo doen dan normaal om te kijken hoeveel er zitten. Dus 8 juli eerste echo!!! Heel leuk en best snel. Ze zei gelukkig dat ik mij geen zorgen hoef te maken want als ze de test bekijkt denkt de arts dat er hooguit 2 zitten. Heel fijn om te horen!

Dan nu die vreselijke warme dagen van gisteren en maandag. Zijn hier ook dames die er heel erg last van hebben gehad?? Ik had alleen maar een droge bek en enkels zo dik als mijn nek?. Vaak een te lage bloedsuikerspiegel en veel duizelig. Ben niet naar buiten gegaan maar de airco op het werk doet het niet dus ja dan zit je vast in dat warme weer... Please weer van Nederland 27 graden is warm genoeg! Hoger is niet nodig?. 

Zo ik ben mijn dingen weer kwijt en na een tijdje wennen aan het idee ben ik heel gelukkig om weer zwanger te zijn. Alleen jammer dat ik zo vaak moet plassen en geen wijn mag?. 

4 jaar geleden

Ah wauw meid wat en goed nieuws!!!!!! Jaaa ik herken je klachten. Ik ben 14 weken maar de hitte is echt niet leuk!!!! Doe ook het liefste niks maar helaas gaat dat niet haha! Heeel veel succes ik ben benieuwd 8 juli ?

4 jaar geleden

Cbasteleur en muffin05 heel veel succes met de laatste loodjes! Mijn collega gaat dat ook door en zei ook al last te hebben van de warmte en ze blijft binnen. Ik ben blij dat ik niet meer in een ongeisoleerd huis zit. Heel veel sterkte daarmee dat is niet normaal zwaar! Heb er zelf ook 2 jaar in zo'n woning gewoond met platdak.

4 jaar geleden

Gefeliciteerd! Volgens mij heeft iedereen last gehad van de warmte, hoef je niet zwanger voor te zijn. Ik vond het nog prima te doen overigens alleen de nachten zijn een drama (mijn huis is niet geïsoleerd en afgelopen nacht was het 42.5 op de slaapkamer) maar de nachten zijn sowieso wel een dingetje op het moment.......ook zonder de hitte. Ben nu 34 weken zwanger dus extra gewicht mee aan het zeulen.

4 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik ben nu bijna 39 weken zwanger dus heb ook wel echt last van de warmte. Hoop dat het niet te warm meer wordt voor je dat je wat de zomer door komt.