{{ message.message }}
{{ button.text }}

Plafonddienst

Oftwel, slapeloosheid.

Afbeelding blog 'Plafonddienst '

Herken je dat?
Doodmoe 's avonds na een hele dag die dikke pens (lees, prachtige zwangerschapsbuik) mee te zeulen. En dan ineens zijn er kwaaltjes, zere ribben, zere rug, harde buiken, gespannen buik. Herkenbaar? Ja? Hier dus ook!

Zo gaat het iedere avond. Gelukkig een solidaire man die ook erg moe is (zwangert mee op zijn manier) en ook graag de wereld aan de binnenkant van zn ogen wil bekijken.

Zo gezegd, zo gedaan. Lekker op zaterdagavond om 21.00 uur op bed!

En ken je dan ook dat gevoel? Je ligt, meteen, goed. Lekker ingenesteld in 2 voedingskussens, kussen onder je hoofd en kussen onder je buik. Zodat je direct in slaap valt! Ken je dat?

Niet? Ik dus ook niet!
Ik onderga eerst een soort van 3e W.O. met alle kussens in de hoop dat ik daarmee mijn draai vind.
1 van de voedingskussens wordt in beslag genomen door mijn man (lees: zwangert écht mee wat dat aangaat), welke wél direct in slaap valt onder het genot van alle bijbehorende, snurkende/zwaar ademende geluiden. Fijn schat, slaap zacht denk ik dan maar..
Dit is rond 21.15 uur.

En daar begint dan mijn strijd. Draaien, woelen, weer draaien, zuchten, pens optillen, kussen er onder proppen, kijkend op de wekker (22.03uur) gefrustreerd draaien en zo gaat het uren door. Maar slapen? Ho maar!

En dan, wanneer je eindelijk zo uitgeput bent dat je echt bijna in slaap valt en het gelukzalige gevoel ervaart van zware, prikkende ogen, stiekem met 1 oog op de wekker kijkt en je ziet 03.11 uur staan..
Juist dan..
Begint de baby te schoppen!

Joeeee liefje, moet dit nu?! Ja?! Oké, mama wacht nog wel eventjes dan met slapen.

Welkom in mijn nachten!
Gelukkig geniet ik overdag, zonder gekheid, wél van mijn zwangerschap! Zonder klachten en kwaaltjes, dus ik knijp nog altijd in mn handjes haha.

Doegieeees!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je