{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pijnlijke borsten, misselijk en spuugen, bah

Oke het is nu wel heel duidelijk ik ben zwanger bah wat ben ik ziek :( Blog is later geplaats omdat we het tot de echo stil willen ho

Afbeelding blog 'Pijnlijke borsten, misselijk en spuugen, bah'

Op 6-6 heb ik een afspraak gemaakt bij de verloskundige 12-7 is de dag dat we dit wondertje mogen bekijken en op 7-6 is moeders voor moeders al weer langs. Weer een bevestiging dat ik echt zwanger ben kan het nog zo niet geloven haha.

Pff was even vergeten hoe vervelend die ochtend misselijkheid was. Och jee. De zoektocht naar wat werkt begind weer.

Op 9-6 zijn we een weekend naar de Efteling et het werk van vriendlief geweest. Ik had me er al op verheugd al die achtbanen. En vooral de baron daar wilde ik in.... Maar ja ben zwanger dus dat mag niet. Naast het feit dat ik al in de auto onwijs misselijk ben. En nu ook stil houden. Gelukkig kennen zijn collega's mij niet en kan ik dus gewoon zeggen dat ik niet van achtbanen hou. Maar ow wat wilde ik graag haha. Ben een echte trill seeker liefst 10x achter elkaar in die achtbaan.

Ik ben al veel misselijk helaas. Maar nog niet spuugen. Druivensuiker tabletjes helpen de randjes van de misselijkheid weg te halen gelukkig. Maar ben al wel opzoek naar het middel.

20-6 ik wordt nu elke morgen wakker kots en kots misselijk. Crackers eten op bed met wat slokken water. Waarna beneden met ilse aangekomen te zijn ik ze er net zo hardt weer uit kots. Weer wat eten. Geen lege maag is mijn gedachten. Opzich gaat het redelijk al kots ik elke ochtend ookal is mijn maag leeg dan komt er gewoon gal. Ik baal hier zo van omdat ik de hele dag misselijk bed.

Naast de misselijkheid heb ik ook last van mijn darmen. Die denken ook Joepie feest.... Och wat heb ik dit gemist.... Niet dus

Heb nu al diverse crackers geprobeerd maar niks lijkt te werken. Ook een slok cola of Ginger ale werkt. Kleine beetjes eten opzich wel maar vaak komt er ook weer wat uit :(. Ach we weten waar we het voor doen. En ik hoop dat deze periode snel voorbij is.

Nu aftellen naar de date. Kan niet wachten. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je