{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pijn in je buik bij zwangerschap

Leek zeer op de pijn bij bandenpijn, en de kleine die is lekker aan het bewegen dus dat is wel fijn, maar die pijn in de buik is niet fijn.

Afbeelding blog 'Pijn in je buik bij zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding
Gisteren toch een zeer drukke dag gehad, eigenlijk het weekend ervoor ook. Zaterdag werken 8,5 uur, zondag kwamen de nieuwe meubels voor het kamertje van mijn zoontje. Maandag werken en een bespreking na het werken, dus ik was om 19:30 pas thuis. Mijn zoontje wilde natuurlijk ook aandacht dus spelen en eten ondertussen, papa is boven om verder de meubels in elkaar aan het zetten. Helaas door de vele drukte in huis en op het werk krijg ik snel last van me rug. Maar gisteren na het op staan vanuit de bank, kreeg ik zo'n erge steek pijn in mijn buik, dat ik daar een hele nacht last van heb gehad. Leek zeer op de pijn bij bandenpijn, en de kleine die is lekker aan het bewegen dus dat is wel een fijn idee, maar die pijntjes in de buik is gewoon niet prettig. Bij mijn zoontje heb ik het namelijk echt niet gehad. Vandaag lekker vrij, dus lekker genieten weer van mijn kleine man. Het is nog steeds een chaos is huis staan nog 2 grote pakketten hier in huis wat moet worden opgebouwd op het kamertje van me zoon. de boekenkast en de commode. Als het kamertje helemaal af is doe ik voor de geïnteresseerde wel een foto plaatsen net zoals van de babykamer, want die is zondag ook al geverfd :-) Liefs, Mama Debs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je