Snap
  • Zwanger

Pijn aan mijn borsten.... zal ik zwanger zijn?? (7)

Wij gaan heerlijk 10 dagen op vakantie naar Turkije. Naar 5 dagen krijg ik last van mijn borsten..... Zou ik zwanger zijn???

We hebben afgesproken dat we niet gaan plannen om zwanger te worden. Lees: wanneer heb ik mijn eisprong.... nu.... kom we moeten het NU doen. Nee dat gaan we niet doen. Natuurlijk houd ik het wel een beetje in de gaten maar niet zo extreem. De eerste paar maanden start mijn menstruatie netjes op dag 28. Mijn cyclus zit wel goed (gelukkig).

Het is 30 april 2014 en wij gaan 10 dagen op vakantie naar Turkije met mijn schoonfamilie. Deze zijn 40 jaar getrouwd en ter eren daarvan gaan we lekker met hun op vakantie! Heerlijk, ik heb er echt zin in. Het is alweer een hele tijd gelden dat wij gevlogen hebben en dan voelt het toch net iets meer als een echte vakantie dan ergens in Nederland in een bungalow of hotel. We hebben een prachtige tijd en genieten van alles. Jammer dat het niet elke dag echt heel zonnig is maar dat mag de pret niet drukken. Wij verblijven in een prachtig resort. We drinken s 'avonds lekker drankjes, roken de nodige sigaretjes, eten niet elke dag gezond. We genieten van de vakantie zoals het hoort!

Halverwege de vakantie lig ik op mijn ligbedje in de zon en voel dat ik een beetje last van mijn borsten heb. Ik zeg tegen mijn schoonzusje, volgens mij ben ik zwanger. Haar antwoord is, misschien moet je ongesteld worden want dan kun je ook last van deze symptomen hebben. Ze heeft natuurlijk helemaal gelijk alleen heb ik nooit last van mijn borsten als ik ongesteld moet worden. Die zelfde avond vertel ik ook tegen mijn man dat ik het gevoel heb dat ik zwanger ben. Ja denk je dat..... uhm.... ja dat gevoel ik heb ik wel. Ik had die zelfde pijn in mijn borsten als bij mijn eerste zwangerschap vorig jaar. Alleen eindigde dit toen in een miskraam. We genieten de resterende dagen van deze geweldige vakantie! 9 mei vliegen wij weer terug naar Nederland. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik zwanger ben. Dat gevoel had ik vorig jaar niet. Op dinsdag 13 mei moet ik weer mijn menstruatie krijgen. Ik wil niet nu al gaan testen want dadelijk is de test toch negatief en dan ben ik natuurlijk heel erg teleurgesteld. Ik spreek samen met mijn man af dat we maandag (12 mei, eigenlijk nog te vroeg) 1 dag voordat ik ongesteld moet worden gaan testen mits ik dan natuurlijk toch ongesteld ben geworden (hopelijk niet!!!!!!!!!)

8 jaar geleden

Ja zo onzeker! En in een teleurstelling qua testen wilde wij ook niet!

8 jaar geleden

Weet ik dat je het zo bedoelde! Xx

8 jaar geleden

Dat was inderdaad mijn reactie... Dat weet ik nog goed! Uiteraard om je te behoeden voor een teleurstelling... ????

8 jaar geleden

Zo herkenbaar voor mij! Ik had ook dezelfde symptomen als de eerste keer. Omdat wij zo bang waren dat het weer fout zou gaan hebben wij nie getest. Op een gegeven moment was ik al bijna 12 weken zwanger volgens mijn berekeningen en we hebben toen de verloskundige gebeld. Diezelfde dag kon ik langs komen voor een echo en inderdaad, ik was zwanger en het hartje klopte nu wel! :D