{{ message.message }}
{{ button.text }}

Papa dat is handig!

Geboortekoekjes als geboortetraktatie

Afbeelding blog 'Papa dat is handig! '

Op de negenmaandenbeurs hebben we de geboortekoekjes gelanceerd. Dit was heel spannend want we waren vooral erg benieuwd naar de reacties van de doelgroep en of de geboortekoekjes bij jong en oud in de smaak zouden vallen.

Het was goed om te zien en horen dat de ideeën en mogelijkheden van het geboortekoekje al door de bezoekers zelf werden ingevuld. Het geboortekoekje spreekt voor zich! De reacties waren dan ook superpositief en erg leuk. De (toekomstige) ouders en familie vinden de geboortekoekjes erg lekker, handig en een origineel idee. Vooral dat ze naar afloop niet meer iedere keer hoeven te stofzuigen was een veelvoorkomende reactie. Maar de leukste uitspraak kwam toch wel van een 4-jarig meisje dat dolenthousiast met volle mond riep: 'Papa, dat is handig, hoef jij niet meer te smeren!'

De prijs van de geboortekoekjes werd erg goed ontvangen. Je krijgt maar liefst 120 geboortekoekjes voor maar €19,50 en 20 geboortekoekjes met je eigen gepersonaliseerde kaart samen verstuurd voor €8,95.

Iedereen die binnenkort op kraamvisite gaat, heeft in ieder geval een origineel cadeau om te geven of te sturen! En iedereen die op het punt staat papa of mama te worden hoeft geen beschuiten met muisjes meer te smeren maar besteld geboortekoekjes op www.geboortekoekjes.nl!

Geboortekoekjes getest

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je