{{ message.message }}
{{ button.text }}

overwacht en ongepland toch een 3de wonder! ( deel 1)

En dan blijk je zwanger, ook al heb je anti conceptie gebruikt. geaccepteerd dat je het bij 2 zou houden en geen meer willen. verrassing!!

Afbeelding blog 'overwacht en ongepland toch een 3de wonder! ( deel 1)' Achtergrond blur afbeelding

Ik was al een 2 x erg ziek geweest, de buikgriep alles komt overal uit, nou dan weet je het wel, de pil is niet meer veilig. Maar gelukkig gebruikte we altijd een condoom, we wilden immers geen 3de kindje erbij. Ik helemaal niet meer, ik was er klaar mee na een ongeplande zwangerschap in 2014 die anders liep als dat het normaal liep zoals bij mijn twee dochters. me man wel maar pas zeker over een paar jaar, of misschien wel niet. 1 ding stond vast voor een paar jaar sowieso niet, daarna zien we dan wel weer.

een week na de daad was ik erg vaak niet lekker en voelde me niet mijzelf een apart gevoel en toen kwam dat akelige gevoel naar boven... het is toch wel weer een griepje he?! of zou ik toch zwanger zijn!

 Ik ben altijd erg snel zwanger geraakt, mijn 1ste was ook onverwacht door de condoom heen en met 1 keer was het al raak, zo ook bij onze jongste ( deze zwangerschap wel gepland) en daar kreeg ik 2 miskramen en erna zwanger van onze jongste meid. waardoor het me nu niet lekker lag, de gedachte bleef maar rondspoken in mijn hoofd.. zou het nou toch zijn?

Gelukkig heeft de action van die goedkope testen waar er 2 voor 1,50 in zitten, ik dacht ja ken mijzelf heb graag 1 ter controle. en hij zit tevens maar 2 straten verder...

daar sta je dan voor het schap met de gedachten of het nu wel of niet is en al denkend over wat de uitslag zou zijn ( ik ben een zenuwpees/ stresskip), erg zenuwachtig een pakje gekocht,  en hup naar huis om te testen.

eenmaal thuis kon ik ook niet wachten, ik wou er vanaf zijn! al die spanningen die ik voelde, nee dank je wel!

nou hup naar de wc en erna de test in het bakje, tot 5 tellen en test neerleggen en starend naar het schermpje... de test liet niks ter verbeelding over.. nog voor de test helemaal volgelopen was bij het controle schermpje zag ik al een licht streepje die steeds donkerder werd.

op dat moment voelde ik me erg zwaar, moet ik nu blij zijn zoals je normaal hebt of moet ik me nu rot voelen, waar ben ik nu aan toe? of beter gezegd waar zijn we nu aan toe, wat moet ik nu verwachten, hoe vertel ik dit aan mijn man. er ging van alles door mij heen, nogmaals ik ben een stresskip en mijn gedachten vlogen overal heen, had al beelden van ja zo zal het wel gebeuren, deze reacties zal ik of wij krijgen..

gelukkig duurde het nog even voordat ik mijn jongste moest ophalen en mijn man thuis was... even rustig zitten, rustig worden en me gedachten even leeg.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je