Snap
  • Zwanger
  • Gezond

"Over de spreekwoordelijke datum"

Oktober de maand die ons leven voor altijd zou veranderen. Oktober is nu een griezelig, stille en lege maand.

"Over de spreekwoordelijke datum"

Vandaag 31 oktober, Halloween.. een eng griezeligfeest... Precies waar oktober 2016 voor mij voor staat.. een griezelig, enge, stille en lege maand.

We zijn over de datum.. we zijn die dag voorbij.. de uitgerekende datum. De datum waarop ons mupke Vieve ons leven voor altijd zou veranderen. De dag waarop Vieve eigenlijk in ons leventje zou moeten komen en voor altijd zou moeten blijven. Helaas is het allemaal anders gelopen.

Vieve heeft ons leven veranderd, Vieve is in ons leven geweest en zal voor altijd in ons leven bij ons gedragen worden. In ons hart, in onze gedachten en om onze vinger in onze trouwring.

Er zal geen dag voorbij gaan zonder aan haar te denken, maar het zal na oktober anders worden. We hebben haar beloofd tijdens de laatste uurtjes dat we na oktober ons leven gaan oppakken, dat we weer gaan leven en nog meer van ons leven gaan genieten dan dat we al deden.

We hebben Vieve beloofd om samen een fijne toekomst tegemoet te gaan. Dat we ons leven hoe dan ook gaan inrichten met kinderen, van ons zelf, mede door adoptie of hoe dan ook. Wij willen ons leven verrijken met een kindje. Dit kan op heel veel manieren. Als we maar geduld hebben en stilstaan bij t mooie leventje wat we samen hebben.

Deze week is het de week van de vruchtbaarheid.

En ook ik ben 1 op de 6! Maak het bespreekbaar.

We gaan proberen om met positieve energie ons leventje op te pakken, vol met liefde voor elkaar en iedereen om ons heen.

Het is fijn om te weten dat veel mensen aan ons denken, ons steunen en ons veel liefde en warmte geven.

Vieve la Vie", Leve(n) ' t Leven.

7 jaar geleden

Heel veel sterkte voor jullie. Ook wij hebben dit verdriet meegemaakt. Ons zoontje is met ruim 23 weken onverwachts geboren, ook in juni. Helaas een paar dagen te vroeg voor actief beleid. Ook wij waren in oktober uitgerekend. Be strong

7 jaar geleden

heel veel sterkte en en in gedachten bij jullie maar ook niet of nooit vergeten jullie Vieve vol leven in herinnering

7 jaar geleden

Heel veel sterkte samen. Ik heb je blogs gelezen maar nog nooit gereageerd. Zelf heb ik dit verdriet ook te verwerken. Ons zoontje is ook te vroeg geboren met 27 weken en heeft maar 2 dagen bij ons mogen zijn. Afgelopen juni was voor ons de uitgerekende maand. Daar hik je lang tegenaan. Ik kon daarna wel zeggen dat ik blij was dat die datum was geweest. Je kunt voor je gevoel weer iets verder kijken. Alleen het grote verdriet en gemis blijft altijd. Nogmaals veel sterkte!!

7 jaar geleden

Wens jullie alle goeds en heel veel kracht toe!