{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Over de spreekwoordelijke datum"

Oktober de maand die ons leven voor altijd zou veranderen. Oktober is nu een griezelig, stille en lege maand.

Afbeelding blog '"Over de spreekwoordelijke datum" ' Achtergrond blur afbeelding

"Over de spreekwoordelijke datum"

Vandaag 31 oktober, Halloween.. een eng griezeligfeest... Precies waar oktober 2016 voor mij voor staat.. een griezelig, enge, stille en lege maand.

We zijn over de datum.. we zijn die dag voorbij.. de uitgerekende datum. De datum waarop ons mupke Vieve ons leven voor altijd zou veranderen. De dag waarop Vieve eigenlijk in ons leventje zou moeten komen en voor altijd zou moeten blijven. Helaas is het allemaal anders gelopen.

Vieve heeft ons leven veranderd, Vieve is in ons leven geweest en zal voor altijd in ons leven bij ons gedragen worden. In ons hart, in onze gedachten en om onze vinger in onze trouwring.

Er zal geen dag voorbij gaan zonder aan haar te denken, maar het zal na oktober anders worden. We hebben haar beloofd tijdens de laatste uurtjes dat we na oktober ons leven gaan oppakken, dat we weer gaan leven en nog meer van ons leven gaan genieten dan dat we al deden.

We hebben Vieve beloofd om samen een fijne toekomst tegemoet te gaan. Dat we ons leven hoe dan ook gaan inrichten met kinderen, van ons zelf, mede door adoptie of hoe dan ook. Wij willen ons leven verrijken met een kindje. Dit kan op heel veel manieren. Als we maar geduld hebben en stilstaan bij t mooie leventje wat we samen hebben.

Deze week is het de week van de vruchtbaarheid.

IMG_2547_1477908785.PNG

En ook ik ben 1 op de 6! Maak het bespreekbaar.

We gaan proberen om met positieve energie ons leventje op te pakken, vol met liefde voor elkaar en iedereen om ons heen.

Het is fijn om te weten dat veel mensen aan ons denken, ons steunen en ons veel liefde en warmte geven.

Vieve la Vie", Leve(n) ' t Leven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je